Menu

Cum fac un cont neteller sa-l folosesc la pariuri sportive

Cum fac un cont neteller sa-l folosesc la pariuri sportive

Neteller este originar din Canada si a fost creat acolo in 1999. De atunci, sa mutat si au fost achizitionate si de Paysafe Group Plc.

Concentratia lor principala este o e-mail online, care proceseaza platile online. Cea mai mare parte a activitatii lor este realizata pentru industria jocurilor de noroc, reprezentand peste 90% din veniturile si cifra de afaceri a acestora.

Desi pot arata ca o banca, nu ofera imprumuturi si alte banci similare precum serviciile clientilor sai. Proceseaza platile online.

Cand ati facut clic pe butonul „Deschideti contul” si veniti la ecranul urmator, veti vedea un text care spune ca un e-mail a fost trimis la e-mail pentru confirmare (accesati-va e-mailul si faceti clic pe linkul de confirmare pentru a va confirma contul) si, de asemenea, ID-ul dvs. securizat Neteller va fi afisat acolo. Asigurati-va ca scrieti-l undeva si pastrati-l ascuns.

Aceasta este tot ce este necesar pentru a crea contul. Ar trebui sa primiti un e-mail cu detaliile contului. Pentru a confirma contul dvs., trebuie sa apelati Neteller sau va vor suna, asa ca asigurati-va ca aveti acces la numarul de telefon pe care l-ati utilizat in procesul de inregistrare. De asemenea, tine la indemana toate informatiile pe care le-ati dat, deoarece acestea vor pune cateva intrebari cu privire la contul dvs. Pentru explicatii video, priviti mai jos.

Multi oameni ne-au trimis e-mailuri care ne intreaba cum sa cream un cont cu Neteller si alte intrebari cu privire la acest proces. Am decis sa cream un videoclip pentru a raspunde la unele dintre aceste intrebari si pentru a va ghida in acest proces.

Aceasta este metoda noastra preferata de activitati bancare online aici, la Pariubet. Avem doar lucruri bune de spus despre aceasta companie si angajamentul lor de a va asigura securitatea fondurilor.

La inceput, poate parea o problema pentru a raspunde la intrebari de securitate daca primiti parola gresita o data sau daca va autentificati din strainatate, dar ma simt increzator ca fondurile mele sunt sigure in orice moment cand este detinut de Neteller.

Este, de asemenea, o modalitate foarte rapida si probabila de a depune fonduri pentru jocurile de noroc online, asa ca, daca doriti sa pariati pe cricket, trebuie sa aveti de-a face cu Neteller. Presupun ca este un bonus urias ca sunt o operatiune solida atunci!

Știri relevante