Menu

Cum facem cunostinta cu o casa de pariuri ca Real Bet

Real Bet este un operator de pariuri relativ nou pe piata pariurilor sportive din Romania, a carui aparitie  loc in 2015. Nu se cunosc foarte multe lucruri despre aceasta casa de pariuri. Ce se poate spune este ca obiectivul celor de la Real Bet a fost sa aiba o extindere rapida pe piata locala, prin deschiderea mai multor agentii in regim de franciza, undeva la 1000 de agentii. Prin urmare, agentii Real Bet se gasesc atat in orasele mari, cat si in orasele mai mici

Despre Real Bet se poate spune ca este o agentie strict off line, parierea facandu-se strict in agentiile stradale. Chiar si asa, se poate paria atat pre-meci, cat si live.

Are si o oferta loto, oferta care este destul de bogata, veti gasi si jocuri virtuale, iar bonusurile globale aferente acestor jocuri virtuale pot sa fie castigate oricand.

De asemenea, Real Bet oferra si o serie de bonusuri si promotii care sunt specifice caselor de pariuri off line, cum ar fi bonusul pentru evenimente multiple, bonusul Real 200,  bonusul pariu sansa, dar si altele.

Daca vorbim despre oferta, avand in vedere ca nu este o casa de pariuri foarte mare, nici oferta de pariuri nu este una foarte mare, cuprinzand un numar de 25 de sporturi.

Știri relevante