Menu

Cum facem login la neteller pentru pariuri sportive

Cum facem login la neteller pentru pariuri sportive

Neteller este alegerea noastra recomandata pentru optiunea bancara atunci cand vine vorba de gestionarea depozitarii si retragerii fondurilor de la casele de pariuri online. Cand doriti sa va finantati contul de pariuri de la Neteller, de obicei dureaza mai putin de un minut, iar retragerile sunt de asemenea rapide. Si cel mai bun dintre toate – acestea sunt gratuite!

Cu toate acestea, finantarea contului Neteller (din contul tau bancar) poate avea taxe mari în functie de acesta, în functie de metoda pe care o folosesti, asa ca asigura-te ca esti confortabil cu asta înainte de a depune bani în cont.

Cu toate acestea, dupa ce ai fonduri în vigoare, Neteller se afla pe primul loc atunci cand vine vorba de gestionarea serviciilor bancare de pariuri online.

Desi acesta este un proces simplu, este nevoie de ceva timp pentru a configura totul. Retineti ca, odata ce aveti totul în loc, mutarea banilor este foarte rapida, trebuie doar sa aveti rabdare pentru a o pregati.

Accesati Neteller si faceti clic pe butonul din dreapta sus numit „Alaturati-va gratuit”.

Completati formularul de înscriere si faceti clic pe butonul „Deschideti contul” din partea de jos.

Noteaza-ti codul de securitate Neteller care va aparea pe ecranul urmator si confirma-ti contul în e-mailul pe care îl vei primi.

Conectati-va la contul dvs. Neteller si faceti clic pe butonul verde mare care scrie „Bani în” pentru a depune fonduri. Nu uitati sa utilizati ICICI Bank sau Banca Federala pentru o sansa mai mare de reusita a depozitului.

Acum veti fi dus la urmatorul ecran unde veti primi un formular de înscriere. Pur si simplu completati informatiile solicitate. Trebuie sa furnizati cateva informatii care va confirma identitatea, precum si cateva informatii de securitate pentru a va asigura ca contul dvs. este protejat. Aceasta include o parola aleatorie care ar trebui sa fie puternica si, de asemenea, întrebari de securitate care sa va ajute sa va verificati contul în cazul în care sunteti atat de nefericit încat sa pierdeti detaliile contului.

Stiti ca aceasta este o parte din marea grija pe care Neteller o are pentru clientii sai. Poate parea o problema atunci cand te afli în mijlocul ei, dar cand îti salveaza contul de frauda, le vei multumi.

Știri relevante