Menu

Cum faci bani de pe urma începătorilor la jocul de poker

Cum faci bani de pe urma incepatorilor la jocul de poker
Dacă suntem obişnuiţi cu totul, nu ar trebui să încercaţi să zdrobiţi noi jucători de poker. Este nesportiv, nedrept şi poate determina prietenii tăi să renunţe direct la joc înainte de a începe cu adevărat. Dacă ar fi ceva, ar trebui să-i înveţi cum să joace. Sau cel puţin să atenuaţi puţin jocul agresiv.

Totuşi, nu suntem poliţişti morali, iar aceasta postare este despre spargerea debutanţilor într-un praf fin

Utilizaţi la propria discreţie şi nu ezitaţi să trimiteţi propriile observaţii în comentariile de mai jos. În articolul următor vom arunca o privire asupra sfaturilor pentru a juca jucători noi într-un joc amical de baza No-Limit Hold’em, care este cel mai probabil jucat la casa cuiva.

La nivelul cel mai de baza, mulţi jucători de poker pot fi clasificaţi în două categorii distincte:

  • speriat sau
  • neglijent

Este destul de uşor să le deosebeşti în câteva orbite. Jucătorul speriat va suna frecvent şi va pleca la majoritatea măririlor. Nu vor amesteca potul şi este rar să îi vezi deschizand pariul.

Între timp, adversarul neatent va face măriri sălbatice, în ciuda faptului că are cărţi slabe.

Ar trebui să folosiţi o strategie foarte diferită împotriva fiecărui stil de joc. Împotriva jucătorului „speriat”, veţi dori să pariaţi agresiv şi să le scoateţi în mod constant. Aveţi grijă la creşteri, deoarece de obicei au ceva.

Pe de altă parte, dacă jucaţi împotriva unui jucător „neglijent”, merita să pariaţi cu mâinile voastre puternice. Puteţi anula pariuri mari cu perechi mari.

În cele din urmă ţi-ai dat seama că exista un alt jucător bun la masă? Ei bine, acest lucru este simplu: evitaţi să jucaţi împotriva lui sau a ei. Nu fi idiot.

Iată un concept greu de înţeles pentru noii jucători de poker care au fost supuşi unei parade nesfârşite de flush-uri regale fata de cele patru de un fel în televiziune şi filme:

  • Majoritatea mâinilor tale vor rata
  • Mâinile iniţiale premium, cum ar fi asii şi regii, sunt rare

O mulţime de începători (în special varietatea „speriată”) îşi vor da mâinile pur şi simplu după flop dacă nu se conectează într-un mod mare, ceea ce înseamnă că puteţi paria la aproape fiecare flop.

Mergând cu un pas mai departe, puteţi ridica aproape orice altă mână şi toţi ceilalţi vor fi confuzati de modul în care primiţi în continuare cărţi atât de bune. Iată un alt truc de pariuri distractiv pe care îl poţi folosi împotriva jucătorilor de poker complet ecologici:

Faceţi un pariu minim pe river

Noii jucători de poker nu înţeleg de obicei conceptul de cote de pot şi, dacă pierd ratarea lor, exista şanse mari să se retragă la orice. Asta înseamnă că ai putea obţine pariu 10.000 sau 100 cu acelaşi rezultat. Este în esenţă o tactică de recompensă cu risc scăzut, foarte mare.

Clubul VIP Netbet este un concept foarte simplu de înțeles. Pe măsură ce câștigați puncte Netbet pentru a vă elimina bonusul de poker, punctele contribuie și la statutul dvs. în Clubul VIP Netbet. Cu cât este mai mare statutul dvs., cu atât este mai mare multiplicatorul aplicat punctelor dvs. și cu atât aveți mai multe opțiuni pentru a le cheltui. De exemplu:

După ce ați câștigat 20 de puncte într-o lună, obțineți statutul Argint. Jucătorii cu statut Argint au punctele înmulțite cu 1,25, au acces la toate schimburile de bonusuri în numerar din Magazinul VIP și primesc șapte jetoane pentru turneele freeroll „VIP Instant Win” și „Daily Final”. Dar si alte detalii despre ce puteti juca la Netbet gasiti pe link-ul urmator https://pariubet.ro/recenzie/netbet/

Strângeți mai multe puncte într-o lună și starea dvs. crește. La cel mai înalt nivel (Diamant) vei primi punctele înmulțite cu 4,5, vei avea acces nelimitat la Magazinul VIP pentru a-ți schimba punctele cu bonusuri în numerar, bonusuri de reîncărcare, intrări la turneu și cadouri, plus ai acces nelimitat la fiecare turneu freeroll jucat la Netbet.

Știri relevante