Menu

Cum faci strategia iniţială pentru prima mână la poker

Cum faci strategia initiala pentru prima mana la poker

Iată cel mai bun sfat de poker pe care îl veţi obţine, aşa că ascultaţi cu atenţie: nu jucaţi foarte multe mâini!

Ar trebui să joci doar 18-20% din mâini la o masă standard cu noua mâini. În general, doriţi să jucaţi mâini bune atunci când abia începeţi.

Dar ce sunt mâinile bune? Puteţi începe cu 9-9, T-T, J-J, Q-Q, K-K, A-A şi A-J, A-Q şi A-K. Puteţi elibera acea gamă dacă jucaţi împotriva altor opt adversari.

De asemenea: Încercaţi să evitaţi să sunaţi mult. Apelul este una dintre piesele preferate ale începătorului de poker. Este uşor de înţeles de ce: jucătorii noi nu sunt siguri ce au de fapt şi dacă sunt bune.

Jucătorii începători de poker ar prefera să apeleze decât să parieze pentru că nu vor să rişte şi mai mult pe ceea ce s-ar putea să nu fie o mână atât de puternică pe cât credeau iniţial.

Totuşi, iată problema pokerului: pariurile sunt mult mai puternice decât apelurile

Cum se face? Puteţi câştiga un pot fără să vă arătaţi cărţile prin pariere. Nu poţi face acelaşi lucru apelând. Este atât de simplu. Mai mult, jucătorii de poker cu experienţa îi vor lua pe jucătorii de poker începători. Odată ce un jucător de poker cu experienta găseşte o mână bună, va paria pur şi simplu o sumă moderată pe fiecare stradă, deoarece recompensul îi plăteşte pe fiecare stradă.

Din toate aceste motive merita să puneţi un pariu sau să re-mariti, chiar dacă nu va simţiţi complet confortabil când faceţi acest lucru.

Pokerul are un mod de a face chiar şi cei mai experimentaţi jucători să arate absolut prost. Este doar natura jocului. Vei fi prins cu mâna cea mai rea. Veţi pierde oale mari. O să joci greşit mâna ta.

Uneori, când înveţi, acest lucru poate duce la momente serioase „Te simţi rău, omule”. Nu-l transpiraţi. Continua să joci şi să lucrezi la jocul tău. Va dura ceva timp pentru a ajunge la asta.

Fără a cunoaşte contextul unei mâini, nu poţi spune arbitrar ce mana va câştiga, dar exista mâini care tind să câştige mai mult decât altele.

Spuneţi că aveţi cinci buzunare. Flopul vine A-8-5. Acesta este cam un flop ideal, deoarece puterea mâinii este foarte ascunsă. Oamenilor le va fi foarte greu să te pună pe acea mana exactă şi este posibil să fi flopat chiar şi o pereche mare de aşi.

Puteţi susţine acelaşi argument cu privire la drepturi şi la plin

Pe de altă parte, exista mâini greu de ascuns. Dacă aveţi cincisprezece călătorii (acesta este un cinci în mana şi doi pe tablă), atunci mulţi oameni se vor aştepta la trei de un fel.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru flush-uri, care sunt foarte uşor de identificat chiar şi pentru începători (deşi s-ar putea să prindeţi pe cineva cu un flush inferior, ceea ce este grozav).

Fidelitatea jucătorului este răsplătită pe Unibet. Casa de pariuri are un Program VIP special pentru clienții fideli.

Interacțiunea cu site-ul web, valoarea depunerii și frecvența pariurilor sunt toate luate în considerare înainte de a extinde invitația jucătorilor. Toți jucătorii VIP vor avea acces la anumite privilegii, sfaturi din interior și oferte bune.

Jucătorii VIP vor primi, de asemenea, călătorii complete la cele mai exclusiviste jocuri de club din oraș.

În total, ofertele de pariuri sportive și non-sport ale Unibet reprezintă unul dintre cele mai atractive și mai ușor de jucat servicii disponibile astăzi.

Având în vedere cât de prietenos este pentru începători și bonusurile și ofertele uimitoare pe care le oferă, reprezintă o completare grozavă pentru manualul oricui. Contul centralizat de depunere și retragere și aplicația solidă pentru desktop și mobil fac tranzacțiile foarte eficiente și convenabile.

Știri relevante