Cum faci strategia initiala pentru prima mana la poker

Iata cel mai bun sfat de poker pe care il veti obtine, asa ca ascultati cu atentie: nu jucati foarte multe maini!

Ar trebui sa joci doar 18-20% din maini la o masa standard cu noua maini. In general, doriti sa jucati maini bune atunci cand abia incepeti.

Dar ce sunt mainile bune? Puteti incepe cu 9-9, T-T, J-J, Q-Q, K-K, A-A si A-J, A-Q si A-K. Puteti elibera acea gama daca jucati impotriva altor opt adversari.

De asemenea: Incercati sa evitati sa sunati mult. Apelul este una dintre piesele preferate ale incepatorului de poker. Este usor de inteles de ce: jucatorii noi nu sunt siguri ce au de fapt si daca sunt bune.

Jucatorii incepatori de poker ar prefera sa apeleze decat sa parieze pentru ca nu vor sa riste si mai mult pe ceea ce s-ar putea sa nu fie o mana atat de puternica pe cat credeau initial.

Totusi, iata problema pokerului: pariurile sunt mult mai puternice decat apelurile. Cum se face? Puteti castiga un pot fara sa va aratati cartile prin pariere. Nu poti face acelasi lucru apeland. Este atat de simplu.

Mai mult, jucatorii de poker cu experienta ii vor lua pe jucatorii de poker incepatori. Odata ce un jucator de poker cu experienta gaseste o mana buna, va paria pur si simplu o suma moderata pe fiecare strada, deoarece recompensul ii plateste pe fiecare strada.

Din toate aceste motive merita sa puneti un pariu sau sa re-mariti, chiar daca nu va simtiti complet confortabil cand faceti acest lucru.

Pokerul are un mod de a face chiar si cei mai experimentati jucatori sa arate absolut prost. Este doar natura jocului. Vei fi prins cu mana cea mai rea. Veti pierde oale mari. O sa joci gresit mana ta.

Uneori, cand inveti, acest lucru poate duce la momente serioase „Te simti rau, omule”. Nu-l transpirati. Continua sa joci si sa lucrezi la jocul tau. Va dura ceva timp pentru a ajunge la asta.

Fara a cunoaste contextul unei maini, nu poti spune arbitrar ce mana va castiga, dar exista maini care tind sa castige mai mult decat altele.

Spuneti ca aveti cinci buzunare. Flopul vine A-8-5. Acesta este cam un flop ideal, deoarece puterea mainii este foarte ascunsa. Oamenilor le va fi foarte greu sa te puna pe acea mana exacta si este posibil sa fi flopat chiar si o pereche mare de asi.

Puteti sustine acelasi argument cu privire la drepturi si la plin. Pe de alta parte, exista maini greu de ascuns. Daca aveti cincisprezece calatorii (acesta este un cinci in mana si doi pe tabla), atunci multi oameni se vor astepta la trei de un fel.

Acelasi lucru este valabil si pentru flush-uri, care sunt foarte usor de identificat chiar si pentru incepatori (desi s-ar putea sa prindeti pe cineva cu un flush inferior, ceea ce este grozav).

Știri relevante