Menu

Cum faci un bilet la superbet din tenis

Cum faci un bilet la superbet din tenis

Prin urmare, daca puteti combina cinci castigatori probabili la 1/5, puteti bloca o plata de aproape 25 RON, inclusiv miza dvs. Este putin mai interesant decat sa plasezi 10 RON la o singura lovitura de 1/5 si sa obtii un profit de 2 RON. Sistemul este un pariu combinat care consta din mai multi multipli, iar suma pariata este distribuita uniform între acesti multipli. Numele sistemului este format din doua numere, de exemplu, „3 din 5”.

S-ar putea sa nu reusim cu totii sa anticipam ca Frankie trece prin cartea de la Ascot, dar nu va face mai greu decat trebuie. De asemenea, la pariurile pe fotbal, cautati oferte speciale pentru casele de pariuri daca „unul va dezamageste”. În cele din urma, aveti grija sa includeti evenimente obscure sau limitate în pariul acumulator. Limitele maxime de plata ale caselor de pariuri sunt probabil sa fie sever restrictionate daca includeti caini care nu fac parte din BAGS sau evenimente ale echipelor de fotbal de rezerva din China. Motivul pentru care cotele de acumulare sunt atat de mari este ca pretul pentru fiecare selectie este înmultit, ceea ce poate însemna adesea o rentabilitate potentiala mare pentru mizele mici. Puteti plasa pariuri acumulatoare de fotbal pe castigatorul diviziilor de fotbal precum Premier League, Championship, Ligue 1, Bundesliga si La Liga.

Caselor de pariuri le place sa faca reclama pentru ca le aduce o multime de bani. Squares, pariorii tai obisnuiti de zi cu zi, îl iubesc si ei ca recompense mari de la mize mici. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, aceasta este o iluzie si acumulatorii de cele mai multe ori sunt foarte neprofitabili, daca nu sunt facute corect. Deci, haideti sa aruncam o privire la de ce acumulatorii sunt atat de profitabili pentru casele de pariuri, cum puteti evita greselile si cum sa folositi mai bine multiplii în viitor.

Multi pariori care se bucura de un acumulator de fotbal de weekend vor cadea adesea în capcana crearii unui acca compus dintr-un numar de favoriti la pret redus. Cand ne uitam la valoarea fiecarui pariu individual, putem vedea cat de mult a crescut valoarea noastra, pur si simplu înmultind pariurile noastre individuale într-un singur acumulator. Avem de patru ori acumulatorul nostru de fotbal de weekend din Premier League discutat anterior.

Casele de pariuri SUPERBET ofera promotii grozave atunci cand pariorii încearca sa ghiceasca rezultatul mai multor meciuri. Prima parte a unui acumulator în fiecare directie este pariul acumulator standard – plasand un pariu pe patru sau mai multe selectii pentru a castiga cursele. Cu toate acestea, puteti urmari, de asemenea, pariuri cu acumulator mai mici – în special pariuri duble si pariuri triple, în timp ce pariorii mai experimentati ar putea dori sa urmeze pariuri Trixie sau Yankee.

Un Heinz este format din 57 de pariuri care implica 6 selectii în diferite evenimente. Pariul include 15 duble, 20 de triple, 15 de patru ori, 6 de cinci ori si un acumulator de sase ori. Un canadian este format din 26 de pariuri care implica 5 selectii în diferite evenimente.

Știri relevante