Cum folosesti cacealmaua la poker pe greseala adversarului

Cum folosesti cacealmaua la poker pe greseala adversarului

Ce: Jocul de fortare este o oportunitate de cacealma care apare atunci cand un jucator slab se ridica inainte de flop si un alt jucator slabit suna in spatele sau.

De ce: Deoarece un jucator liber / agresiv se va deschide adesea cu o gama larga de maini, iar cel de-al doilea jucator va suna cu o gama foarte larga pentru a vedea un flop ieftin, niciunul nu are o mana care sa reziste la o mare trei pariuri.

Cine: Cautati ridicatori de deschidere slabiti / agresivi care se deschid prea des si jucatori pasivi mai slabi, care suna sa vada flopuri ieftine.

Unde: Fortarile pot fi folosite in turnee si jocuri cu numerar, dar sunt eficiente doar in jocurile cu pariu mare, cum ar fi No-Limit Hold’em si Pot-Limit Omaha. In jocurile Limit nu poti sa ridici suficient cat sa-ti fortezi adversarii sa renunte.

In esenta, jocul Fortarile se bazeaza pe:

  • imaginea mesei libere a ridicatorului de deschidere si
  • constientizarea de catre acea imagine a jucatorului apelant

Imaginati-va asa:

  • Jucatorul A (Raiser): Are o imagine libera a mesei si o gama larga de deschidere.
  • Jucatorul B (Apelant): este constient de imaginea libera a jucatorului A si are o gama larga de apeluri datorita acesteia.

Trebuie sa identificati combinatia potrivita de ridicare deschisa deschisa si apelare libera pentru a obtine un procent ridicat de pliuri.

Dar asta nu este tot ceea ce intra intr-o piesa de succes. Raise Big – Jocul tau strans trebuie sa fie suficient de mare pentru a-ti forta adversarii sa plieze mainile mediocre. Cresterea de fortare ar trebui sa fie de cel putin cinci ori mai mare decat cea initiala.

Mai putini jucatori din spatele tau sunt mai buni – In mod ideal, vrei sa te strangi cand ai cat mai putini jucatori care sa actioneze in spatele tau. Cu cat mai multi jucatori vor actiona, cu atat este mai probabil ca cineva sa se trezeasca cu o mana. De asemenea, este util daca jucatorii care inca actioneaza sunt stransi si probabil ca nu suna usor.

Credibilitatea dvs. si imaginea de masa – Modul in care ati jucat si ce stiu adversarii dvs. despre dvs. vor afecta cat de usoare sunt dispuse sa renunte. Cu cat joci mai bine, cu atat mai bine.

Unul dintre locurile in care veti vedea aceasta miscare cel mai des este atunci cand oamenii strang totul in timpul unui turneu. Exista doua motive mari pentru care acesta este cel mai usor si mai eficient loc de fortare.

  • Niciun joc post-flop – Deoarece fie sunteti sunat, fie nu, sunteti de parere ca jucati pot-uri de trei pariuri dupa flop.
  • Puterea adaugata – Daca oponentii tai isi cer viata in turneu, vor impinge o gama mai larga de maini.

Strangerile de turnee all-in se bazeaza in continuare pe un apelant liber si pe un apelant liber, dar trebuie sa luati in considerare un alt set de variabile.

Știri relevante