Menu

Cum folosesti neteller la cumparaturi si pariuri sportive

Cum folosesti neteller la cumparaturi si pariuri sportive

Puteti transfera fonduri in contul Neteller utilizand cele mai populare procesoare de plata precum VISA, MasterCard, Transfer bancar si multe altele. Cu toate acestea, exista taxe atasate metodelor de finantare si acestea variaza in functie de alegerea pe care o alegeti.

Dupa cum vedeti, optiunile pe care ar trebui sa le preferati sunt depozitele bancare locale sau transferurile bancare internationale. Folosind aceste optiuni, este posibil ca fondurile dvs. sa apara in contul dvs., dar acestea pot fi procesate cel putin. Daca sunteti nerabdator sa continuati cu pariul, VISA si MasterCard detin o taxa de 1,90%, ceea ce este ok daca depuneti sume mai mici, dar asigurati-va ca ramaneti departe de cele mai scumpe metode de acolo, cum ar fi payafecardul care gazduieste aproape un Taxa de 10% (!) La depozite.

De asemenea, asa cum am mentionat mai sus in articol, ar trebui sa utilizati carduri sau depozite de la Banca din Romania. Aceste banci permit depozitele catre Neteller si vor oferi sanse mai mari de succes.

Dupa ce aveti fonduri in contul dvs., taxele de transfer sunt de 0% pentru depunerea la cartile sportive online, asa ca asigurati-va ca profitati de toate pariurile, bonusurile si promotiile gratuite pe care le ofera cartile sportive online.

Majoritatea site-urilor de jocuri de noroc ofera Neteller ca optiune de depozit, astfel incat aceasta lista nu difera prea mult de alte. Singurul lucru de remarcat este ca Neteller a scos din SUA dupa ce UIGEA s-a intamplat si nu va permite clientilor din SUA.

De obicei, cele mai simple metode de depunere pe site-ul dvs. de pariuri preferat este doar sa va stergeti cardul de credit si sa va intelegeti numerele pentru a depune bani, dar in functie de site-ul pe care il utilizati sau de unde provineti, este posibil sa nu fie intotdeauna o optiune.

De aceea, obtinerea unui e-mail precum Neteller este o alternativa buna pentru depunerea banilor. In timp ce bancilor din unele tari li se interzice sa proceseze tranzactii cu carti sportive online, toate cele mai multe permit depuneri catre Neteller, pe care apoi le puteti utiliza pentru a transfera pe site-ul dvs. de pariuri la alegere.

Știri relevante