Menu

Cum folosesti pariul combo la orice casa de pariuri

Cum folosesti pariul combo la orice casa de pariuri

Este posibil sa combinati orice evenimente independente intr-un singur pariu multiplu. Daca doriti sa combinati West Ham pentru a castiga cu Laboratorul pentru a castiga urmatoarele alegeri, atunci nu va opreste.

Evenimentele trebuie sa fie independente, de ex. nu puteti paria pe o echipa care sa castige in semifinala si sa ridice trofeul intr-o dubla, aceasta este cunoscuta sub numele de contingenta inrudita. Atata timp cat pariurile nu sunt legate direct, nu ar trebui sa existe nicio restrictie asupra combinarii acestora. Desi aveti grija daca utilizati o oferta, cum ar fi asigurarea, puteti fi restrictionat pe piata sportiva si pe pietele care se aplica.

Pariurile cu acoperire completa sunt usor de inteles. In esenta, va ofera o acoperire completa a tuturor combinatiilor castigatoare posibile dintr-un anumit numar de selectii. Aceste pariuri sunt o colectie de pariuri unice si de aceea trebuie sa pariati pe mai multe linii. Exista doua tipuri majore de pariuri complete, cu sau fara single-uri. Doua exemple sunt prezentate aici, pentru mai multe despre aceste pariuri vezi articolul nostru complet de pariuri.

Un Yankee este un pariu de acoperire complet cu patru selectii, sa spunem ca Djokovic va castiga tenisul, Spurs si Stoke pentru a castiga in fotbal si Vettel pentru a castiga o cursa F1. Acest tip de pariu are 11 linii separate constand dintr-un singur acumulator de 4 ori, patru treble si sase duble. Acestea sunt toate pariurile individuale separate ambalate. Daca doriti sa pariati 1 GBP / linie, pariul ar costa 11 GBP. In acest scenariu ar trebui sa castigi doar trei din cele patru selectii, totusi vei fi platit pe o singura persoana si trei duble.

Un Lucky 15 este exact acelasi cu Yankee, dar acesta este un pariu de acoperire complet cu single-uri. Acest lucru inseamna ca exista 4 pariuri suplimentare castigatoare aici, in topul celor 11 pariuri multiple. Prin urmare, exista 15 linii, de unde si numele, Lucky15. In acest caz, daca doar un singur castig ar fi platit pe cel putin o linie.

Pariurile de acoperire completa sunt utile, deoarece ai nevoie doar de una sau doua selectii pentru a castiga pentru a garanta o rentabilitate. Nu sunt totusi frecvent utilizate in promotii.

Aceste tipuri de pariu sunt cele mai des intalnite in cursele de cai si caini, dar in teorie pot fi plasate pe majoritatea sporturilor. Din nou, conceptul este, practic, in cuvinte. Un pariu de prognoza va prognoza rezultatul spunerii unei curse de cai, prezicand ce cal va termina primul si al doilea (prognoza dreapta) sau care doi cai vor castiga in orice ordine (prognoza inversa).

Știri relevante