Menu

Cum funcţionează betfair exchange

Cum functioneaza betfair exchange

Principul se bazeaza pe cumparare/vanzare cote

Exchange permite clienţilor să parieze unul faţă de celălalt, mai degrabă decât un case de pariuri tradiţionale. Prin potrivirea clienţilor, în loc să-şi asume riscul în sine, Exchange oferă opţiunea de „a pune” – pariul pe ceva ce nu se va întâmpla.

Pariind împotriva altor clienţi elimină necesitatea marjei pe care agenţii de pariuri cu cote fixe o includ în preţurile lor şi oferă oportunitatea unei pieţe mai eficiente, motiv pentru care de multe ori puteţi obţine cote mai bune pe Betfair Exchange şi clienţii plătesc un comision mic, dar numai pe câştiguri.

Schimburile de pariuri permit utilizatorilor să găsească cote şi pieţe pe care le doresc şi trebuie doar să găseşti un alt membru dispus să-şi asume riscul sau, cu alte cuvinte, să-ţi parieze.

Un soft automat imperecheaza cumpararea si vanzarea de cote

De exemplu, dacă doriţi să pariaţi un pariu de 10 GBP pe „Ambele echipe pentru a marca – Da” în Liverpool fata de Norwich pe Betfair Exchange, la cota de 11/8 (2.38), această ar întoarce un profit de 13,60 GBP şi aţi face Aveţi nevoie de altcineva dispus să rişte 13,60 GBP pentru a câştiga 10 GB la ambele echipe care nu marchează.

Betfair Exchange este cel mai mare schimb de pariuri sportive din lume. Urmează modelul unei burse, dar înlocuieşte tranzacţionarea de acţiuni cu cote de pariere la evenimente din lumea sportului, politicii şi divertismentului.

Știri relevante