Menu

Cum functioneaza betfair exchange

Cum functioneaza betfair exchange

Exchange permite clientilor sa parieze unul fata de celalalt, mai degraba decat un case de pariuri traditionale. Prin potrivirea clientilor, in loc sa-si asume riscul in sine, Exchange ofera optiunea de „a pune” – pariul pe ceva ce nu se va intampla.

Pariind impotriva altor clienti elimina necesitatea marjei pe care agentii de pariuri cu cote fixe o includ in preturile lor si ofera oportunitatea unei piete mai eficiente, motiv pentru care de multe ori puteti obtine cote mai bune pe Betfair Exchange si clientii platesc un comision mic, dar numai pe castiguri.

Schimburile de pariuri permit utilizatorilor sa gaseasca cote si piete pe care le doresc si trebuie doar sa gasesti un alt membru dispus sa-si asume riscul sau, cu alte cuvinte, sa-ti parieze.

De exemplu, daca doriti sa pariati un pariu de 10 GBP pe „Ambele echipe pentru a marca – Da” in Liverpool fata de Norwich pe Betfair Exchange, la cota de 11/8 (2.38), aceasta ar intoarce un profit de 13,60 GBP si ati face Aveti nevoie de altcineva dispus sa riste 13,60 GBP pentru a castiga 10 GB la ambele echipe care nu marcheaza.

Betfair Exchange este cel mai mare schimb de pariuri sportive din lume. Urmeaza modelul unei burse, dar inlocuieste tranzactionarea de actiuni cu cote de pariere la evenimente din lumea sportului, politicii si divertismentului.

Știri relevante