Menu

Cum functioneaza betfair

Cum functioneaza betfair

Betfair este un site de jocuri de noroc care ofera utilizatorilor lor un schimb de pariuri, un sportiv, un cazinou, o sala de poker si alte forme de pariere dintr-un singur cont. Ceea ce le face faimos este schimbul de pariuri. Acesta este subiectul acestui articol. Iti voi explica cum functioneaza Betfair pentru pariurile de schimb.

Betfair este site-ul de incredere al punters pentru site-urile MARE. Aici pariati nu impotriva casei, ci mai degraba cu alti membri ai schimbului. Cu omul de mijloc decupat, nu exista niciun avantaj al casei de pariuri de depasit. In schimb, platiti un comision mic pentru „castig net  pe piata”.

Multi jucatori de agrement nu stiu sa foloseasca Betfair. Adevarul este ca, odata ce obtineti blocajul, totul este destul de simplu. Exista doua moduri in care poti paria. Prima cale este „inapoi” – un pariu ca o selectie va castiga. Al doilea mod este „laic” – un pariu ca o selectie va pierde. Pentru a „intoarce” un alt utilizator trebuie sa „se intinda, iar„ sa se „intinda”, un alt utilizator trebuie „inapoi”. Cand se intampla acest lucru, pariul este „egalat”.

Daca un pariu pe care il incercati nu este egalat imediat, aveti optiunea de a-l anula. Puteti, de asemenea, sa o lasati „de neegalat”, caz in care ramane o oferta live pana cand este anulata sau potrivita. Daca acest lucru este confuz nu va faceti griji, va voi explica Betfair in mai multe detalii folosind ilustratii.

Știri relevante