Menu

Cum funcţionează betfair

Cum functioneaza betfair

Betfair este un site de jocuri de noroc care oferă utilizatorilor lor un schimb de pariuri

Un sportiv, un cazinou, o sală de poker şi alte forme de pariere dintr-un singur cont. Ceea ce le face faimos este schimbul de pariuri. Acesta este subiectul acestui articol. Îţi voi explica cum funcţionează Betfair pentru pariurile de schimb.

Betfair este site-ul de încredere al punters pentru site-urile MARE. Aici pariaţi nu împotriva casei, ci mai degrabă cu alţi membri ai schimbului. Cu omul de mijloc decupat, nu există niciun avantaj al casei de pariuri de depăşit. În schimb, plătiţi un comision mic pentru „câştig net  pe piaţă”.

Mulţi jucători de agrement nu ştiu să folosească Betfair

Adevărul este ca, odată ce obţineţi blocajul, totul este destul de simplu. Există două moduri în care poţi paria. Prima cale este „înapoi” – un pariu ca o selecţie va câştiga. Al doilea mod este „laic” – un pariu ca o selecţie va pierde. Pentru a „întoarce” un alt utilizator trebuie să „se întindă, iar„ să se „întindă”, un alt utilizator trebuie „înapoi”. Când se întâmpla acest lucru, pariul este „egalat”.

Dacă un pariu pe care îl încercaţi nu este egalat imediat, aveţi opţiunea de a-l anula. Puteţi, de asemenea, să o lăsaţi „de neegalat”, caz în care rămâne o ofertă live până când este anulată sau potrivită. Dacă acest lucru este confuz nu va faceţi griji, va voi explica Betfair în mai multe detalii folosind ilustraţii.

Știri relevante