Menu

Cum functioneaza biletele la pariuri sportive

Modul de functionare a biletelor Nu exista nimic deosebit de dificil de inteles despre un acumulator, este un simplu pariu simplu simplu (adica este nevoie doar de o miza) pe mai multe evenimente legate. Puteti conecta toate evenimentele care va plac impreuna, atat timp cat acestea nu sunt legate.

Pariurile conexe sunt evenimente in care un rezultat il poate influenta pe cel al altui, prin urmare acestea nu pot fi legate intr-un multiplu conventional. Un exemplu bun ar fi incercarea de a paria pe un prim gol si un scor corect in acelasi meci ca un pariu dublu, acest lucru nu este permis. Aceste evenimente sunt cunoscute sub denumirea de contingente conexe si exista adesea tipuri speciale de pariu disponibile in locul unui acca normal (de exemplu, scor, wincast etc.). Puteti citi mai multe detalii despre acest lucru in articolul nostru despre situatii conexe.

Biletei pot lega impreuna orice evenimente independente, chiar in direct. Pariul va castiga doar daca toate previziunile tale devin realitate, daca un eveniment te lasa jos, vei pierde (daca nu ai asigurare). Cotele sunt cumulate, astfel incat fiecare selectie adaugata la multiplele creste plata, dar, evident, creste si. Daca o selectie este nula, acest lucru nu inseamna ca acumulatorul este de asemenea gol, asta inseamna ca selectia va renunta, asa ca daca aveti un multiplu cu 5 alegeri, acesta va deveni in patru randuri.

Adaugati toate selectiile la biletul dvs. de pariuri, exemplul de mai jos este din Case de pariuri, dar toate acestea sunt destul de similare intre diferitele rezervari. Veti vedea optiunea de a paria pe fiecare dintre aceste evenimente ca fiind single-uri cu mai multe optiuni de pariere mai jos, aici este locul de acumulare al acumulatorului. Este posibil sa fie nevoie sa faceti clic pe o sageata sau buton pentru a extinde mai multe selectii de pariuri pentru a le vedea mai intai.

In exemplul de mai jos am selectat patru evenimente. Un acumulator care tine cont de toate aceste evenimente se numeste patruplu, daca plasati un singur pariu pe aceasta linie, veti avea nevoie de toate cele patru predictii pentru a castiga realitatea. Puteti vedea alaturi de patru ori sansele pe care le veti primi (in acest caz 108.61 / 1), in acest exemplu veti castiga 548.10 GBP in acest scenariu dintr-un pariu de 5 GBP.

Știri relevante