Menu

Cum functioneaza ruleta ruseasca si cum castigam la ea

Cum functioneaza ruleta ruseasca si cum castigam la ea

Juc o multime de ruleta online. Acum, nu cred ca niciuna dintre rotile de ruleta de pe acest site sunt nedrepte, dar am un favorit personal, si acesta este cel de la  Casino.

Am vazut mii de rotiri ale rotilor de ruleta online si de multe ori au existat momente in care rezultatele m-au facut sa ma gandesc la „hmmm. Stiu ca si tu te-ai simtit la fel. Totusi, la At, ma simt 100% pozitiv ca totul este in ordine si ma simt confortabil stiind ca am cele mai mari sanse de a castiga.

Daca sunteti multumit de roata de ruleta la cazinoul pe care il jucati acum, atunci misto, nu este nevoie sa va schimbati.

Cand spun ca roata de ruleta este fixa, nu vreau sa spun asta intr-un mod care sa aiba un efect asupra sanselor tale la masa. Dupa ce apasati butonul „rotire, software-ul cazinoului utilizeaza un generator de numere aleatorii (RNG) pentru a alege numarul pe care urmeaza sa aterizeze mingea. Deci, desi poate aparea ca si cum mingea ar invarti si ar putea ateriza oriunde, rezultatul rotirii a fost deja determinat de la apasarea butonului rotire.

In ciuda acestui fapt, desi mingea are deja o pozitie setata pentru ca acesta sa aterizeze, rezultatul nu este niciodata determinat in functie de locul in care ati pariat jetoanele. De exemplu, doar pentru ca ati pariat pe rosu, software-ul nu va lua acest lucru niciodata in considerare si va gandi am debarcat pe negru si le voi lua banii.

Rezultatul final al rotirii este intotdeauna complet aleatoriu si este la fel de intamplator ca orice cazinou terestru. Singura diferenta este ca mingea stie exact unde va ateriza dupa ce apasati rotirea si nu exista fizica implicata, asa cum exista pe o masa reala. Intreaga animatie a rotii este doar in scop de divertisment.

Unii oameni se vor plange intotdeauna ca ceva este riguros daca rezultatele nu merg in favoarea lor, asa ca ia intotdeauna ceea ce scepticii trebuie sa spuna cu un pic de sare. Intotdeauna va fi mult mai usor sa pretindem ca un cazinou online este echipat doar din cauza faptului ca electronica si RNG-urile sunt implicate, mai degraba decat fizica bruta a unei mese reale.

Știri relevante