Cum gasesti cea mai profitabila masa de poker pentru tine

Cum gasesti cea mai profitabila masa de poker pentru tine

Puteti castiga atat de multi bani in poker cat permite masa pe care va aflati. Uneori, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a castiga mai multi bani este sa schimbi masa pe care te afli.

Nu este vorba despre superstitie. Nu trebuie sa va schimbati niciodata masa sau scaunul, deoarece credeti ca scaunul este „rece” sau vi se ofera carti proaste.

Ati fi surprins cat de des, de indata ce un jucator care a construit o gramada mare se ridica, oamenii cer sa fie mutati pe acel loc.

Norocul tau la poker NU depinde de locul pe care stai sau de masa la care stai. Dar profiturile tale pot fi. Si chiar daca exista asa ceva ca un „scaun ghinionist”, ar trebui totusi sa reusiti sa castigati bani in timp ce va aflati in el.

Ce face o masa de poker profitabila?

Unele dintre sfaturile care urmeaza despre ceea ce face un tabel bun provin din surse publicate, cum ar fi Cartea Povestirilor lui Caro.

  1. In general, o masa tare este mult mai profitabila decat o masa linistita. O masa tare inseamna de obicei ca jucatorii de la masa se distreaza bine.

Cand oamenii se distreaza, sunt mai apti sa cheltuiasca mai multi bani. De asemenea, mesele zgomotoase sunt de obicei zgomotoase datorita celui mai bun prieten al nostru, alcoolului.

  1. Evident, ar trebui sa tineti cont de jucatorii de la masa. Daca sunt toti oameni pe care ii recunosti ca sunt buni jucatori de poker, are mai mult sens sa stai la o masa plina de amatori.

Vrei sa te joci la o masa unde se pot face bani. Unele tabele pur si simplu nu va vor aduce suficienti bani pentru a va merita timpul.

Daca fiecare jucator de pe masa este o piatra completa care, sincer, va juca doar nucile, totusi poti castiga bani – totusi, nu va fi vorba de sume mari (cu exceptia cazului in care te afli la sfarsitul primirii unei lovituri proaste).

  1. In cele din urma, trebuie sa existe bani pe masa. Daca jucati un buy-in maxim de 200 $ si toata lumea de la masa joaca un stack de 40 $, nu este o masa buna la care sa participati.

Nu numai ca nu exista prea multi bani in joc, dar jucati impotriva tuturor teancurilor scurte. Acest lucru creste sansele de a fi impins si, la randul sau, creste varianta.

A juca numai mese bune inseamna, de asemenea, sa recunoastem cand acele mese nu mai sunt bune. Nu conteaza ca ai blocat doua buy-in-uri la acea masa.

Daca pestele pleaca si ramai cu alti cinci jucatori buni, a ramane la acea masa este o mare greseala. Reanalizati constant tabelele. Inchideti cele care nu sunt bune si gasiti altele mai bune.

Oamenilor le place sa planga ca jocurile sunt mai dure, dar exista intotdeauna un joc bun. Trebuie doar sa depuneti mai mult efort in gasirea acestuia. Jucatorii care depun efortul vor fi cei mai profitabili.

Știri relevante