Menu

Cum găseşti cea mai profitabilă masă de poker pentru tine

Cum gasesti cea mai profitabila masa de poker pentru tine
Puteţi câştiga atât de mulţi bani în poker cât permite masa pe care vă aflaţi. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru a câştiga mai mulţi bani este să schimbi masa pe care te afli.

Nu este vorba despre superstiţie. Nu trebuie să vă schimbaţi niciodată masa sau scaunul, deoarece credeţi că scaunul este „rece” sau vi se oferă cărţi proaste.

Aţi fi surprins cât de des, de îndată ce un jucător care a construit o grămadă mare se ridica, oamenii cer să fie mutaţi pe acel loc.

Norocul tău la poker NU depinde de locul pe care stai sau de masa la care stai. Dar profiturile tale pot fi. Şi chiar dacă exista aşa ceva ca un „scaun ghinionist”, ar trebui totuşi să reuşiţi să câştigaţi bani în timp ce vă aflaţi în el.

Ce face o masă de poker profitabilă?

Unele dintre sfaturile care urmează despre ceea ce face un tabel bun provin din surse publicate, cum ar fi Cartea Povestirilor lui Caro.

În general, o masă tare este mult mai profitabilă decât o masă liniştită. O masă tare înseamnă de obicei ca jucătorii de la masă se distrează bine.

Când oamenii se distrează, sunt mai apţi să cheltuiască mai mulţi bani. De asemenea, mesele zgomotoase sunt de obicei zgomotoase datorită celui mai bun prieten al nostru, alcoolului.

Evident, ar trebui să ţineţi cont de jucătorii de la masă. Dacă sunt toţi oameni pe care îi recunoşti ca sunt buni jucători de poker, are mai mult sens să stai la o masă plină de amatori.

Vrei să te joci la o masă unde se pot face bani. Unele tabele pur şi simplu nu vă vor aduce suficienţi bani pentru a vă merita timpul.

Dacă fiecare jucător de pe masa este o piatră completa care, sincer, va juca doar nucile, totuşi poţi câştiga bani – totuşi, nu va fi vorba de sume mari (cu excepţia cazului în care te afli la sfârşitul primirii unei lovituri proaste).

În cele din urmă, trebuie să existe bani pe masa

Dacă jucaţi un buy-in maxim de 200 $ şi toată lumea de la masa joacă un stack de 40 $, nu este o masa bună la care să participaţi. Nu numai ca nu există prea mulţi bani în joc, dar jucaţi împotriva tuturor teancurilor scurte. Acest lucru creşte şansele de a fi împins şi, la rândul său, creste variantă.

A juca numai mese bune înseamnă, de asemenea, să recunoaştem când acele mese nu mai sunt bune. Nu contează ca ai blocat doua buy-in-uri la acea masa.

Dacă peştele pleacă şi rămâi cu alţi cinci jucători buni, a rămâne la acea masa este o mare greşeală. Reanalizaţi constant tabelele. Închideţi cele care nu sunt bune şi găsiţi altele mai bune.

Oamenilor le place să plângă ca jocurile sunt mai dure, dar exista întotdeauna un joc bun. Trebuie doar să depuneţi mai mult efort în găsirea acestuia. Jucătorii care depun efortul vor fi cei mai profitabili.

NetBet (https://pariubet.ro/recenzie/netbet/) a creat un site destul de tradițional de pariuri sportive și de jocuri de cazinou, care nu oferă prea multe dintre caracteristicile inovatoare pe care le puteți găsi pe unele dintre site-urile rivalilor lor. În timp ce selecțiile de sporturi virtuale ale mărcii sunt destul de bune, nu diferă prea mult de ceea ce puteți găsi în altă parte și același lucru este valabil și pentru caracteristicile lor de retragere, deși ne-au plăcut secțiunile SnapBet și Bet Maker.

Cu toate acestea, dacă urmăriți NetBet prin conturile lor de Facebook și Twitter din Marea Britanie, atunci veți descoperi că acest brand oferă o mulțime de sfaturi grozave de pariuri sportive și este, de asemenea, un loc bun pentru a fi primul în rândul pentru a vedea lista lungă de jocuri de cazinou exclusive. promotii.

Știri relevante