Menu

Cum iau bonusul netbet

Cum iau bonusul netbet

Primul pas este sa completati noul formular de inregistrare a jucatorului cu datele personale si sa introduceti toate datele solicitate. Dupa ce ati facut acest lucru, va trebui sa efectuati prima depunere folosind o metoda de plata valabila – nu uitati ca aceasta prima suma de depunere este importanta deoarece aceasta suma din care este calculata bonusul. Apoi, va trebui sa utilizati integral fondurile depuse plasand pariuri pe pietele de pariuri calificate. Dupa ce pariurile sunt stabilite, bonusul dvs. va fi creditat instantaneu in contul dvs.

Din fericire, nu exista prea multe cerinte de pariuri neplacute care trebuie indeplinite inainte de a putea utiliza fondurile bonus. Tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca utilizati integral fondurile depuse plasand pariuri pe pietele de pariuri valabile si la cote de cel putin 1,60 – nu conteaza daca plasati o serie de pariuri mici sau un pariu mare egal la valoarea depozitului initial. Este demn de remarcat, insa, ca doar pariurile unice se califica ca pariuri valide. Pietele de handicap sau Under / Overs (cu exceptia curselor de cai) nu contribuie la completarea cerintelor de transfer.

In afara de aceasta, conditia principala intra in joc atunci cand vine momentul sa se retraga. Pentru a rascumpara bonusul de bun venit, trebuie doar sa jucati prin suma depozitului initial doar o data. Cu toate acestea, inainte de orice retrageri sunt permise, trebuie sa jucati prin depunere si bonus de sase ori.

Știri relevante