Menu

Cum iei cresterea de profit cu 50% pe Gets Bet

Cum iei cresterea de profit cu 50% pe Gets Bet

Daca in urma cu cativa ani casele de pariuri terestre concurau cu mediul online prin procente de castig suplimentar ce le ofereau pe un bilet cu un numar minim de meciuri la o anume cota specificate in regulamentul de functionare, acum si in mediul online acest procent de profit este posibil, dar in mod special la casele de pariuri care in trecut erau tereste si acum au ajuns sa fie disponibile si in mediul online.

Gets Bet este una din casele terstre care are cel mai mare succes in mediul online si isi rasplateste clientii cu aceleasi facilitati ca si cand ar juca in agentii. Dupa cum bine stiti Gets Bet avea mai multe astfel de promotii la agentiile terstre in functie de cota minima de la care plecai pe bilet.

La fel le pastreaza si in mediul online, Ia in articolul „Cum iei cresterea de profit cu 50% pe Gets Bet” vorbim de oferta in care cota minima pe bilet era de 1.35 si de la 3 evenimente in sus primeai un bonus de minim 5% si crestea procentual pana la un maxim de 50% daca ajungeai pe bilet sa pui maximul de evenimente care erau necesare sa atingi procentul maxim suplimentar de castig.

Am exgtras de pe site grila disponibila in promotia noastra „Cum iei cresterea de profit cu 50% pe Gets Bet”:

3 Evenimente 3%
4 Evenimente 4%
5 Evenimente 5%
6 Evenimente 6%
7 Evenimente 7%
8 Evenimente 8%
9 Evenimente 9%
10 Evenimente 10%
11 Evenimente 15%
12 Evenimente 20%
13 Evenimente 25%
14 Evenimente 30%
15 Evenimente 35%
16 Evenimente 40%
17 Evenimente 45%
18+ Evenimente + 50%

Trebuie sa fiti foarte atenti ca procentul de castig se acorda doar in cazul biletelor simple si nu si a celor sistem, asa ca mare grija cand vreti sa beneficiati de aceasta facilitate marca Gets Bet.

Marele avantaj al acestei promotii este faptul ca nu va trebuie sa indepliniti decat o singura conditie si anume cea de cota care in cazul de fata este de 1.35 si cea de numar minim de evenimente care in cazul de fata este de 3.

Evident ca aveti nevoie de cont de pariuri deschis pe Gets Bet si ca acesta sa fie verificat si a aveti minim o depunere pentru a avea fonduri sa puteti plasa bilete combo ce se pot incadra la acesta promotie cu crestere de profit.

Știri relevante