Menu

Cum iei legatura cu angajatii Casa Pariurilor

Cum iei legatura cu angajatii Casa Pariurilor

Trebuie spus ca nu exista un serviciu de live chat, dar se poate lua legatura cu stafful celor de la Casa Pariurilor prin mai multe modalitati. Astfel:

-prin email-la adresa office@casapariurilor. ro

-telefonic.

-la sediul casei de pariuri.

In cazul in care alegeti sa trimiteti un mail, raspunsul trebuie s ail primiti in aceeasi zi. Daca aveti nevoie neaparata nevoie de un raspuns din partea celor de la Casa Pariurilor, cel mai indicat este sa ii contactati telephonic. Programul de functionare nu este specificat, plus ca nu se stie cat de capabili sunt operatorii de la acest serviciu.

Practic, clientii nu au la dispozitie decat o singura modalitate de contact, emailul, neexistand un chat rapid.

De altfel, unul dintre criteriile de care trebuie sa tineti cont atunci cand vreti sa va deschideti un cont la o casa de pariuri, este unul care este neglijat de multi pariori, si anume, serviciul de relatii cu clientii. De ce?pentru ca in cazul in care va confruntati cu o problema, sa aveti la cine sa apelati. De aceea, prezenta unui serviciu de live chat sau a unui serviciu telephonic in limba romana este un mare avantaj, pentru ca daca emailul este modalitatea de legatura, nu vreti sa asteptati cu zilele ca sa primiti un raspuns.

De aceea, cum Casa Pariurilor nu are un serviciu de live chat, nu prea este indicat sa va deschideti un cont la ei.

Daca totusi v-ati facut un cont la Casa Pariurilor, si ati intampinat o problema, si ati solicitat ajutor prin intermediul adresei de email, trebuie sa stiti ca timpul mediu de asteptare pana la primirea unui raspuns este de maxim 24 de ore de obicei, dar uneori poate dura si mai mult.

Ca sa puteti face o comparatie, daca la Casa Pariurilor trebuie sa asteptati undeva pana la 24 de ore pentru primirea unui raspuns la o solicitare sau o problema pe care om aveti, solicitare facuta pe mail, in lipsa unui serviciu de live chat, in cazul caselor de pariuri care au un astfel de serviciu, timpul mediu de asteptare este de cateva minute.

Mai nou datorita aparitiei a tot mai multor modalitati de chat pe casa pariurilor aveti sansa sa discutati cu angajatii pe skype, whatsapp si alte aplicatii din sfera.

Știri relevante