Menu

Cum iei legatura cu angajatii de la Netbet

Cum iei legatura cu angajatii de la Netbet

NetBet a primit premiul de asistenta pentru clienti in 2017 de LiveChat si puteti accesa functia lor de chat live disponibil intre orele 09:00 si 23:00 din Romania. Exista, de asemenea, un formular de e-mail care ar putea fi util pentru intrebari mai aprofundate, in plus, exista si un numar de contact telefonic pe care il puteti folosi intre orele 12:00 si 20:00 din Romania.

Daca intrebarea dvs. nu se afla in afara orelor de serviciu, atunci puteti consulta si marele centru de ajutor de la NetBet. Aceasta are o multime de articole utile care va pot ajuta cu orice, de la configurarea contului dvs. pâna la prima retragere.

Exista un centru de ajutor disponibil la NetBet, astfel incât sa poti sa te scufundeti acolo si sa incercati sa gasiti câteva raspunsuri. De asemenea, de acolo puteti accesa un chat live cu un reprezentant sau completati formularul de e-mail care este acolo. Daca doriti sa le sunati, puteti la numarul afisat pe site. Ei ruleaza cu cea mai buna tehnologie de criptare din jur si Tranzactiile de securitate web se ocupa de tranzactiile lor.

NetBet este clar o casa de pariuri care doreste sa câstige mai multi fani prin intermediul site-ului lor excelent. Site-ul de pariuri este usor de navigat, rapid de utilizat si este plin de cote decente pentru o gama larga de oportunitati de pariuri sportive. Ceea ce ne-a impresionat in mod deosebit a fost vasta gama de metode de plata sigure, precum si o echipa foarte buna de servicii pentru clienti. Desi sansele NetBet ar putea fi marginal mai bune, ele sunt in continuare in masura sa ofere plati aproximativ in conformitate cu standardul industriei. Si cu un mare bonus de bun venit pentru a va incepe, este clar ca NetBet va fi un brand de urmarit.

Știri relevante