Menu

Cum iei Winbet bonus la deschiderea contului de pariuri

Cum iei Winbet bonus la deschiderea contului de pariuri

Noii membri interesati in mod special de peruzarea si implicarea in unele dintre titlurile interesante de jocuri gasite in suita cazinoului au posibilitatea de a-si extinde bugetul de pariuri cu 150 ron / 300 RON complet daca solicita Bonusul de bun venit generos al cazinoului. Winbet extinde oferta de potrivire de 100% exclusiv jucatorilor nou-semnatari care fac prima depunere la cazinou. Pentru a beneficia de acest bonus fantastic, participantii trebuie sa urmeze cativa pasi simpli pe care trebuie sa le respecte pentru a solicita beneficiile complete ale ofertei.

Winbet ofera o gama larga de bonusuri pentru jucatorii care joaca cazinouri si pentru sportbook-uri. Pentru a solicita bonusul de bun venit de pe acest site, iata pasii pe care pariorul trebuie sa ii urmeze –

Bonusul de depunere de 50% din valoarea depusa, pana la 200 RON va fi creditat in contul pariorului. Casa de pariuri ofera acest bonus instantaneu ca credite de pariu pe care sa le foloseasca pentru plasarea pariurilor. Pentru a putea retrage banii, este necesara decontarea pariurilor de sase ori mai mare decat valoarea pariurilor care se califica si aceasta se aplica numai pentru prima depunere facuta in cont.

Pasii si conditiile necesare sunt urmatoarele: atunci cand efectuati prima depunere, utilizati codul bonus „CASINO300” in caseta de cod desemnata; fondurile suplimentare de bonus se vor reflecta imediat la contul dvs. personal de jucator de cazinou ca un credit nou si va vor creste bugetul de pariere cu 100%, dubland in esenta depunerea dvs.; valoarea maxima a bonusului solicitata este de 150 EUR, valabila doar pentru jocurile listate in divizia cazinoului;toate fondurile bonus si castigurile aferente acestora raman supuse unei cerinte de pariere 20x care trebuie indeplinite integral inainte de a fi luate in considerare orice cerere de retragere.

Știri relevante