Menu

Cum îmi fac cont pe 888sport

Cum imi fac cont pe 888sport

Ce pasi urmam la deschiderea contului 888sport

Pasul 1 – În primul rând, va trebui să accesaţi pagina de start 888 Sport – acest link va va duce direct acolo. Când pagina s-a încărcat, veţi vedea o casetă verde în colţul din dreapta sus care spune: „Creare cont”. Continuaţi şi faceţi clic pe această casetă.

Pasul 2 – Pagina de pornire se va încărca acum, atunci trebuie doar să faceţi clic pe masivul verde „Alăturaţi-vă acum” din partea dreapta sus a ecranului.

Pasul 3 – va apărea o suprapunere de înregistrare cu diferite căsuţe goale. Completaţi informaţiile relevante în aceste căsuţe pentru a va asigura ca acestea sunt corecte şi corecte. Nu doriţi să greşiţi atunci când introduceti adresa de e-mail şi pierdeţi toate noutăţile despre ofertele promoţionale disponibile din 888 Sport.

Introduceti data naşterii, selectaţi sexul şi faceţi clic pe caseta pentru a indica faptul ca aveţi peste 18 ani şi ca acceptaţi termenii şi condiţiile 888 Sport. Faceţi clic pe „Următorul” pentru a continua.

De ce este necesar sa parcurgem toate etapele

Pasul 4 – Pe pagina următoare vi se va cere să va creaţi numele de utilizator şi parola. Asiguraţi-vă ca acestea va sunt uşor de reţinut, dar dificil pentru altcineva de ghicit. Puteţi configura o întrebare de securitate şi răspunde în caz ca uitaţi detaliile de conectare în viitor. Faceţi clic pe „Următorul” pentru a continua.

Pasul 5 – Pe pagina finală a formularului de înregistrare vi se va cere să introduceti adresa şi numărul de telefon mobil. Puteţi selecta, de asemenea, moneda pe care doriţi să o utilizaţi; puteţi alege dintre Pounds Sterling (£), Dolari SUA ($), Euro (€), Krona Suedeză (SEK) şi Krones Daneză (DKK).

Pasul 6 – În sfârşit, mai rămâne doar un lucru de făcut. Faceţi clic pe butonul portocaliu „Înregistrare” pentru a finaliza procesul.

Felicitări, v-aţi creat contul 888 Sport cu succes. Acum va puteţi bloca în navigarea pe numeroase pieţe de pariuri sportive disponibile pentru a paria.

Știri relevante