Menu

Cum imi fac cont pe 888sport

Cum imi fac cont pe 888sport

Pasul 1 – In primul rand, va trebui sa accesati pagina de start 888 Sport – acest link va va duce direct acolo. Cand pagina s-a incarcat, veti vedea o caseta verde in coltul din dreapta sus care spune: „Creare cont”. Continuati si faceti clic pe aceasta caseta.

Pasul 2 – Pagina de pornire se va incarca acum, atunci trebuie doar sa faceti clic pe masivul verde „Alaturati-va acum” din partea dreapta sus a ecranului.

Pasul 3 – va aparea o suprapunere de inregistrare cu diferite casute goale. Completati informatiile relevante in aceste casute pentru a va asigura ca acestea sunt corecte si corecte. Nu doriti sa gresiti atunci cand introduceti adresa de e-mail si pierdeti toate noutatile despre ofertele promotionale disponibile din 888 Sport.

Introduceti data nasterii, selectati sexul si faceti clic pe caseta pentru a indica faptul ca aveti peste 18 ani si ca acceptati termenii si conditiile 888 Sport. Faceti clic pe „Urmatorul” pentru a continua.

Pasul 4 – Pe pagina urmatoare vi se va cere sa va creati numele de utilizator si parola. Asigurati-va ca acestea va sunt usor de retinut, dar dificil pentru altcineva de ghicit. Puteti configura o intrebare de securitate si raspunde in caz ca uitati detaliile de conectare in viitor. Faceti clic pe „Urmatorul” pentru a continua.

Pasul 5 – Pe pagina finala a formularului de inregistrare vi se va cere sa introduceti adresa si numarul de telefon mobil. Puteti selecta, de asemenea, moneda pe care doriti sa o utilizati; puteti alege dintre Pounds Sterling (£), Dolari SUA ($), Euro (€), Krona Suedeza (SEK) si Krones Daneza (DKK).

Pasul 6 – In sfarsit, mai ramane doar un lucru de facut. Faceti clic pe butonul portocaliu „Inregistrare” pentru a finaliza procesul.

Felicitari, v-ati creat contul 888 Sport cu succes. Acum va puteti bloca in navigarea pe numeroase piete de pariuri sportive disponibile pentru a paria.

Știri relevante