Menu

Cum îmi fac cont pe betano

Cum imi fac cont pe betano

Deschiderea contului Betano se face pe pagina dedicata

Pentru a deschide un cont nou la Betano, intraţi pe site şi apasti pe butonul “înregistrare acum”care se afla în colţul din dreapta sus al paginii. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină pe care va trebui să o completaţi cu mai mule informaţii,

La toate punctele este obligatoriu să completaţi cu date reale, pentru ca în caz contrar nu veţi putea parcurge procesul de verificare KYC, iar astfel nu veţi putea retrage bani din cont. Motivele pentru care se cer atât de multe informaqtii sunt legate de a verifica dacă aveţi vârsta legală, să nu abuzaţi de pe urma unor promoţii, să nu fiţi implicate în activităţi mai puţin legale.

Etapele deschiderii contului Betano

Pentru a deschide un cont, intraţi pe site şi accesaţi opţiunea “înregistrare acum”.Se va deschide un formular care conţine următoarele:

-coloana 1 cuprinde date despre email, nume de utilizator, parola ( minim 8 caractere ), verificarea parolei, gen, nume, prenume, data naşterii, număr de telefon.

-coloana din dreapta cuprinde date despre ţara, oraş, adresa, cod poştal,echipa favorită, dacă sunteţi resident roman, CNP, dacă deţineţi un cod promo offline, confirmarea vârstei legale de pariere. Înregistrarea se încheie prin apăsarea unui buton care finalizează procesul de înregistrare. După ce aţi finalizat toţi pasii menţionaţi, înseamnă ca aţi finalizat cu success procesul de înregistrare.

Știri relevante