Menu

Cum imi fac cont pe betano

Cum imi fac cont pe betano

Pentru a deschide un cont nou la Betano, intrati pe site si apasti pe butonul “inregistrare acum”care se afla in coltul din dreapta sus al paginii. Se va deschide un formular format dintr-o singura pagina pe care va trebui sa o completati cu mai mule informatii,

La toate punctele este obligatoriu sa completati cu date reale, pentru ca in caz contrar nu veti putea parcurge procesul de verificare KYC, iar astfel nu veti putea retrage bani din cont. Motivele pentru care se cer atat de multe informaqtii sunt legate de a verifica daca aveti varsta legala, sa nu abuzati de pe urma unor promotii, sa nu fiti implicate in activitati mai putin legale

Pentru a deschide un cont, intrati pe site si accesati optiunea “inregistrare acum”.Se va deschide un formular care contine urmatoarele:

-coloana 1 cuprinde date despre email, nume de utilizator, parola ( minim 8 caractere ), verificarea parolei, gen, nume, prenume, data nasterii, numar de telefon.

-coloana din dreapta cuprinde date despre tara, oras, adresa, cod postal,echipa favorita, daca sunteti resident roman, CNP, daca detineti un cod promo offline, confirmarea varstei legale de pariere. Inregistrarea se incheie prin apasarea unui buton care finalizeaza procesul de inregistrare. Dupa ce ati finalizat toti pasii mentionati, inseamna ca ati finalizat cu success procesul de inregistrare.

Știri relevante