Menu

Cum îmi fac cont pe winmasters

Cum imi fac cont pe winmasters

Ce date personale imi trebuie pentru deschiderea contului

Pentru a vă deschide un cont la Winmasters, trebuie să ştiţi că sunt cerute multe date personale, să nu completaţi date false, pentru că dacă o faceţi, veţi avea banii blocaţi, să nu jucaţi la pariuri dacă nu aveţi vârsta legală şi nici nu veţi primi plicuri acasă de la Winmasters.

Ca să vă deschideţi contul, trebuie să intraţi pe site-ul Winmasters.ro şi daţi click pe butonul “înregistrează-te acum” aflat în partea dreaptă sus a paginii unde se va deschide un formular format din 3 coloane, dispuse după cum urmează.

Pasii urmati la deschiderea contului Winmasters

-coloana 1 conţine datele personale, ca numele şi prenumele, data naşterii, naţionalitatea, CNP-ul sau adresa de e-mail sau adresa de domicilui.

-coloana 2 se referă la numele de utilizator, parola ( 6-20 de caractere şi trebuie să conţină doar numere şi litere ). Monedă în care doriţi să jucaţi, dar şi modalitatea de afişare a cotelor.

-coloana 3 conţine codul de Securitate, confirmarea vârstei şi acceptarea termenilor şi a condiţiilor

Apoi, apăsaţi pe butonul “crează cont” pentru a deschide contul de pariuri la Winmasters.

După completarea formularului de înregistrare, veţi primi un mail ce conţine un link de activare a contului de pariuri. Daţi un click şi va puteţi loga folosind uşerul şi parola pe care le-aţi ales la înregistrare. Următorul pas este de a depune bani în cont.

Știri relevante