Menu

Cum imi inchid contul pe Netbet

Cum imi inchid contul pe Netbet

Va rugam sa fiti informati ca, in urma verificarilor asupra statisticilor jocului dvs., am constatat ca ati utilizat o strategie de jocuri pentru a va bloca suma reala si pentru a scapa de bonusul activ pe contul dvs.

De asemenea, va reamintim ca ati fost informat ca sunteti suspect de frauda si pana nu terminam observatiile, contul dvs. va ramane inchis.

In ceea ce priveste cererea de identificare, aceasta copie este solicitata pentru verificarea varstei si nu este solicitata numai la retragere, ci si la prima depunere pe site-ul nostru.

Multi clienti nostri ne pot dovedi cuvintele ca suntem una dintre cele mai serioase companii din joc si ne asiguram intotdeauna sa ne platim clientii asa cum a fost cazul dvs. pana in aceasta situatie.

Va rugam sa va informati ca contul dvs. va ramane inchis, deoarece aceasta este a doua incercare de a utiliza metode frauduloase pentru a castiga pe site-ul nostru si nu ne putem permite riscul sa intram intr-o situatie similara in viitor.

De asemenea, va rugam sa retineti ca nu va putem rambursa ultimele depozite, deoarece le-ati folosit deja pentru a juca cu acele sume si va reamintim ca aceasta situatie este in conformitate cu Termenii si conditiile noastre, unde am declarat:

Ar trebui sa avem vreun motiv sa credem ca fie un cont, fie un grup de conturi functioneaza sistematic, de ex. folosind tehnici specifice de pariere sau pariere in grup, Compania isi rezerva dreptul de a bloca sau inchide permanent toate conturile. In aceste conditii, Compania nu va fi obligata sa va restituie niciun ban in contul dvs., cu exceptia sumei pe care ati depus-o initial, in cazul in care aceasta suma va fi inca prezenta.

Știri relevante