Menu

Cum inchid contul la superbet

Cum inchid contul la superbet

Daca doriti sa va inchideti contul, va rugam sa ne contactati si vom fi bucurosi sa va inchidem contul.

Daca doriti sa va inchideti contul din cauza problemelor personale legate de jocurile de noroc, va rugam sa luati in considerare aplicarea unei perioade de auto-excludere sau de rece. Pentru mai multe informatii click aici.

Daca v-ati inchis anterior contul, va rugam sa ne contactati daca doriti sa redeschideti acest cont.

Inchideri multiple de conturi

Va rugam sa retineti ca, in cazurile de inchidere/redeschidere a mai multor conturi, ne rezervam dreptul de a refuza redeschiderea unui cont. Desigur, vom lua in considerare comentariile dvs. pentru a intelege de ce ati inchis contul, dar sa fiti constienti de faptul ca decizia finala ne apartine numai noua.

Ati avut o problema cu un serviciu pe care l-am furnizat? Daca da, anuntati-ne si putem incerca sa o reparam pentru dvs.

Daca doriti sa va inchideti contul, va trebui sa luati legatura cu Serviciul Clienti, care va va inchide apoi contul pentru dvs.

Permitem unui client sa aiba un singur cont. Inchiderea contului inseamna ca nu vi se va permite sa deschideti unul nou la o data ulterioara. Daca ati inchis un cont in trecut si doriti sa-l redeschideti, va rugam sa ne anuntati.

De asemenea, oferim o serie de optiuni de inchidere daca simtiti ca aveti nevoie de o pauza de la pariuri. Va puteti autoexclude din Betfair – pentru o perioada de sase luni, un an, doi ani, trei ani, patru ani, cinci ani sau definitiv. Avem, de asemenea, diverse optiuni, inclusiv limite, time-out-uri si verificari ale realitatii. Aruncati o privire pe site-ul nostru de Jocuri de noroc mai sigure aici sau aflati putin mai multe despre auto-excludere facând clic pe acest link.

Facilitatea noastra de auto-excludere acopera acum atât marcile Paddy Power, cât si Betfair. Incepând cu 30.12.2016, daca va autoexcludeti de la o singura marca, ne vom stradui sa va impiedicam sa va accesati contul in intervalul de timp selectat de autoexcludere pentru ambele marci. Daca ati avut un cont inchis pentru oricare dintre marci si contine un sold, va rugam sa contactati echipa Serviciului Clienti.

Va rugam sa retineti ca, daca aplicati un instrument de jocuri de noroc mai sigur in contul dvs. Betfair, acesta nu se va aplica automat in contul dvs. Paddy Power. Daca doriti sa setati un instrument de jocuri de noroc mai sigur, puteti face acest lucru prin intermediul contului dvs. Paddy Power online sau, alternativ, Serviciile pentru clienti pot seta acest lucru pentru dvs.

Pentru a intelege de ce casele de pariuri din ziua de azi arata atât de regulat o neinclinatie clara de a face orice pariuri efective si de a-si asuma anumite riscuri, trebuie sa luam in considerare starea generala a industriei si schimbarea sa enorma in obiectivele de afaceri de la era internetului.

Schimbarile societale sunt importante aici. Pe vremuri bune, magazinele caselor de pariuri (si pariurile in general) erau tabu – ferestrele trebuiau chiar intunecate sau inchise cu obloanele fara atragerea vizibila pentru potentialii pariori. Ministrul de Interne conservator, care a legalizat primul magazine de pariuri, Rab Butler, a remarcat in memoriile sale ca „Camera Comunelor era atât de intentionata sa faca magazinele de pariuri cât mai triste posibil, pentru a nu-i deprava pe tineri, incât au ajuns mai degraba ca sediul pompelor funebre”.

Guvernul Blair, mereu dornic sa obtina mai multi bani in numerar pentru a profita de beneficii acumulate acolo unde nici macar guvernul Thatcher nu a indraznit sa calce, si dintr-o data pariurile au fost peste tot. Pe televizorul tau, pe toata strada ta si destul de curând, pe smartphone-ul tau. Casele de pariuri puteau acum accesa un intreg nou val de pariori ocazionali („pariori recreationali” in limbajul formal), iar increderea lor pe pariorii priceputi a luat sfârsit. Jocurile de noroc devenisera acceptabile din punct de vedere social.

Știri relevante