Menu

Cum inchid contul superbet

Cum inchid contul superbet

Jocuri de noroc sigure: pentru a va asigura ca nu sunteti autoexclus de la jocurile de noroc

Pentru a-i proteja pe jucatorii cu probleme de ei insisi, Comisia pentru jocuri de noroc din Romania se asigura ca jucatorii se pot auto-exclude permanent de la orice site de jocuri de noroc licentiat. Odata ce un jucator a fost auto-exclus, site-ul de pariuri poate sa nu mai accepte depuneri sau pariuri si trebuie sa returneze soldul ramas. Site-urile de pariuri si cazinourile online trebuie sa verifice daca un jucator are un cont existent si daca jucatorul este autoexclus inainte de a putea face plati sau accepta depuneri.

Antispalarea banilor: Pentru a preveni spalarea banilor

Spalarea banilor inseamna luarea de fonduri obtinute ilegal si gasirea unei modalitati de a le aduce inapoi in economia legala. Multi oameni incearca sa foloseasca cazinourile online sau casele de pariuri pentru aceasta, deoarece jucatorii ar putea plasa mai multe pariuri pe diverse pariuri si ar putea recupera majoritatea fondurilor initiale ca castiguri. Dintr-o data, aceste fonduri ilegale sunt acum castiguri legale de cazinou. Desigur, nu este atat de simplu. Site-urile de pariuri au verificari de identitate si adesea va solicita sa dovediti ca detineti metoda de plata utilizata pentru depunerile si retragerile dvs.

Securitate: pentru a va pastra fondurile si datele in siguranta

In timp ce multe dintre motivele pentru care site-urile de pariuri necesita verificare sunt de dragul reglementarilor, jucatorii ar trebui sa fie bucurosi ca casele de pariuri fac tot ce este necesar pentru a va pastra fondurile in siguranta. Retragerile sunt permise numai in conturile bancare sau portofelele electronice pe numele dvs. Confirmarea identitatii si a metodei de plata inseamna ca nimeni nu va poate fura fondurile. In acelasi timp, contul tau de pariuri poate contine informatii personale, pe care vrei sa le pastrezi in siguranta.

Viteza: pentru a obtine plati rapide

Daca ati depus si ati castigat cateva pariuri la o casa de pariuri online, desigur ca doriti fondurile dvs. cat mai curand posibil. Nimic nu poate fi la fel de frustrant ca sa astepti ca toate documentele sa fie verificate in timp ce banii tai inca te asteapta pe contul tau de pariuri. Un cont neverificat este principalul motiv pentru care un casa de pariuri nu va poate procesa plata. Va recomandam sa verificati toate documentele necesare imediat ce faceti o depunere, astfel incat casa de pariuri nu va avea de ales decat sa va proceseze plata imediat.

Știri relevante