Menu

Cum inchid un cont la fortuna

Cum inchid un cont la fortuna

Daca doriti inchiderea contului de la Efortuna, trebuie trimisa o solicitare catre casa de pariuri de pe adresa de email pe care ati folosit-o in momentul inregistrarii, in care sa treceti numele de utilizator si perioada pentru care se doreste inchiderea contului.

Inainte de a face solicitarea de inchidere a contului, trebuie sa retrageti toate sumele de bani existente in cont la momentul trimiterii solicitarii de inchidere a contului.

Contul se poate inchide si ca urmare a autoexcluderii din cauza problemelor datorate dependentei de jocurile de noroc. Daca contul a fost inchis din cauza acestor problem, atunci acest cont nu mai poate fi redeschis pentru o perioada de minim 6 luni.

Contul mai poate fi inchis si prin contactarea serviciului de relatii cu clientii, unde va trebui sa mentionati si motivul pentru care doriti inchiderea contului de pariuri.

Trebuie stiut ca daca inchideti contul, nu veti mai putea avea altul in viitor. Totusi, daca ati avut un cont inainte oe care l-ati inchis, dar vreti sa il redeschideti, va trebui sa luati legatura cu casa de pariuri.

Mai trebuie stiut ca un cont poate ramane activ, chiar daca nu intentionati sa il mai folositi. Cu aceasta optiune trebuie sa fiti foarte atenti deoarece este una irevocabila.

 

Logo Fortuna

500 Lei Bonus la Prima Depunere

Știri relevante