Menu

Cum intram in contul de Casapariurilor

Cum intram in contul de Casapariurilor

Pentru a va putea loga la Casa Pariurilor, in primul rand trebuie sa accesati site-ul casei de pariuri. In partea drepta sus a paginii veti gasi butonul ‘inregistrare’. Dupa ce dati click pe acest buton, vi se va deschide o fereastra. Apoi, va trebui sa incepeti sa completati formularul de inregistrare care este compus din 2 parti. Astfel:

  1. detaliile personale:nume de utilizator ( pe care il veti folosi de fiecare data cand vreti sa va logati pe site ).

Parola ( trebuie sa fie una cat mai sigura, sip e care trebuie sa o tineti minte usor ).

-confirmarea parolei-reintroducerea parolei alese.

-adresa de mail-trebuie sa fie o adresa de mail valida, fiind necesara pentru confirmarea contului, dar si pentru a putea primi bonusuri si oferte.

-confirmarea adresei de mail-specificati din nou adresa de mail aleasa.

  1. Verificarea datelor

-prenume-exact ca cel pe care il aveti in cartea de identitate. Daca aveti mai multe prenume, este obligatoriu sa le scrieti pe toate.

-nume-numele de familie pe care il aveti trecut in cartea de identitate.

-data nasterii

-sexul

-CNP-ul

-judetul si orasul/comuna/sectorul-cele care sunt trecute in cartea de identitate, nu cele de la adresa la care locuiti ( in cazul in care cele 2 adrese sunt diferite ).

-tara

-adresa-scrieti adresa complete, asa cum apare ea in cartea de identitate.

-codul postal

-numarul de telefon-de specificat ca puteti selecta sa primiti mesaje cu bonusuirle si ofertele casei de pariuri.

-fusul orar

-bifati ca sunteti de accord cu termenii si conditiile operatorului.

-apoi dati click pe butonul “inregistrare’pentru a termina procedura de inscriere.

La final, veti primi pe adresa de mail pe care ati specificat-o un mesaj prin care vi se cere sa confirmati crearea contului de jucatori la casa de pariuri. Apoi urmati instructiunile din mailul respectiv si sunteti gata sa pariati la Casa Pariurilor.

Logarea pe cont se face completand numele de utilizator si parola, iar apoi sa apasati butonul “logare’din coltul din dreapta sus a paginii principale casapariurilor. ro. Apoi puteti efectua un depozit , dupa care puteti plasa primul pariu on line la Casa Pariurilor.

Trebuie sa retineti ca pe dispozitivele mobile aveti cele mai bune si sigure posibilitati de pastrare a credentialelor de autentificare pe casa pariurilor.

Știri relevante