Menu

Cum îţi canalizezi strategia de poker pe o singură direcţie

Cum iti canalizezi strategia de poker pe o singura directie
În anumite situaţii nu doriţi să jucaţi un pot multi-way, astfel încât, izolând un jucător în special, vă puteţi oferi o şansă mai bună de a face cea mai bună mână sau de a utiliza poziţia pentru a câştiga potul post-flop.

Iti trebuie multe ore de poker sa vezi ce strategie e buna

Când: Deşi exista câteva motive diferite pentru a face o joacă de izolare, mecanică de bază este aceeaşi. Un joc de izolare se referă la re-ridicarea unui ridicător de deschidere pentru a-i împinge pe ceilalţi jucători de la masa din pot, izolând astfel doar jucătorul împotriva căruia doriţi să jucaţi.

De ce: împingând restul mesei dintr-o mana veţi a) avea mai multe şanse de a câştiga potul făcând cea mai bună mana prin confruntare sau b) veţi putea folosi poziţia pentru a lua jos potul după flop.

Unde: Utilizarea jocului de izolare împotriva unui jucător cu tachete scurte este cel mai frecvent utilizat în turnee, în timp ce izolarea şchiopăturilor şi maniacilor poate fi utilizată atât în ​​turnee, cât şi în jocuri cu bani.

Ca majoritatea mişcărilor de poker, jocul de izolare funcţionează cel mai bine atunci când eşti în poziţie.

Deoarece exista câteva motive diferite pentru utilizarea jocului de izolare, este extrem de important să înţelegeţi situaţia, adversarul dvs. şi motivul pentru care încercaţi să-l izolaţi.

Conceptul de bază din spatele jocului de izolare are legătură cu reducerea variabilelor din mana cât mai mult posibil, astfel încât să puteţi controla mai bine rezultatul.

Cu cât sunt mai mulţi jucători într-o mana, cu atât este mai probabil ca cineva să flopeze o mana mare sau să devină creativ cu un bluff după flop.

Prin izolarea unui singur jucător puteţi prelua controlul mâinii şi puteţi creşte şansele de a câştiga potul.

Cel mai de baza joc de izolare este folosit în turnee atunci când unul dintre adversarii tăi este periculos de scăzut de jetoane şi disperat să dubleze sau să ridice blind-urile şi ante-urile.

Imaginaţi-vă ca sunteţi pe buton şi jucătorul din cut-off este foarte scurt (să zicem 6 big blind-uri). Acţiunea se îndreaptă către limita care mută all-in.

Ştii ca acest jucător este competent şi nu unul care să se lase orbit în afara turneului. Ştii ca acest jucător este dispus să rişte cu cărţi marginale pentru a ridica blind-urile şi ante-urile.

Vă uitaţi în jos la A-J şi acum trebuie să decideţi cum să procedaţi. Dacă suna doar, blind-urile vor avea cote foarte bune la pot pentru a apela cu mâini marginale (de exemplu, big blind-ul va trebui să cheme cinci big blind-uri pentru şansa de a câştiga un pot de 20 big blind-uri).

Utilizatorii găsiți vinovați de abuz de bonusuri la poker pot avea bonusurile recuperate, pariurile anulate, pariurile finanțate prin bonus anulate, câștigurile obținute din bonus anulate, privilegiile de membru revocate, accesul la anumite produse Unibet revocat, titularul de cont exclus din viitoarele promoții/sezoniere beneficii sau contul desființat cu efect imediat, la discreția Unibet Poker despre care va recomandam sa va documentati pe acest link https://pariubet.ro/recenzie/unibet-poker/.

Abuzul de bonus include și nu este limitat la: Încălcarea T&C bonusului Deschiderea mai multor conturi Bonus pentru clienții existenti Unibet are în vigoare opțiuni de bonus foarte profitabile pentru jucătorii existenți, cum ar fi:

Pariuri gratuite: Unibet oferă pariuri gratuite suplimentare față de cele oferite ca parte a bonusului de bun venit utilizatorilor obișnuiți. Aceste pariuri gratuite reprezintă fie 50%, fie 100% din depozit sau până la 100 GBP, oricare dintre acestea este mai mare. Acestea sunt pariuri gratuite cu miza returnată și sunt supuse cerințelor de pariere.

Știri relevante