Menu

Cum iti faci un card visa eligibil pentru pariuri sportive

Cum iti faci un card visa eligibil pentru pariuri sportive

Pentru a putea obtine un card Visa, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti intr-o agentie bancara, nu conteaza care banca, si sa solicitati eliberarea unui card visa. Tot ce trebuie sa aveti este un cont deschis la banca respectiva.

Cardul visa este ideal si pentru cei care sunt amatory de pariuri sportive si care prefera sa parieze on line, fara a se mai deplasa intr-o agentie stradala.

Pentru pariurile on line, cardul Visa este cel mai bun, necontand ca este un card de credit sau unul de debit.

Aproape orice casa de pariuri on line ofera posibilitatea de a depune sau de a retrage cu cardul, iar depunerile au loc instant, si nu mai trebuie facuta o deplasare la banca, de fiecare data cand vrem sa facem o depunere. Este practice si pentru o retragere, pentru ca banii intra in cont in maxim 2-5 zile de la momentul solicitarii.

Din punctul de vedere al securitatii tranzactiilor, pariorii nu trebuie sa isi faca griji, pentru ca datele personale sunt inregistrate pe site-urile caselor de pariuri, fiind confidentiale.

Trebuie stiut ca toate casele de pariuri on line accepta aproape toate tipurile de carduri, tot ce trebuind fiind codul de Securitate din 3 cifre care este pe spatele cardului, respectiv codul CVV. Pentru pariurile on line este important ce card alegeti, mai ales cand vine vorba de retrageri. Din acest motiv, este indicat sa aveti un card Visa, pentru ca veti putea retrage direct pe acesta. Un alt avantaj al cardului visa este ca poate sa fie atat un card de credit, cat si unul de debit. De preferat, este cardul Visa Electron, pentru ca sunt mult mai putine problem care pot sa apara pe parcursul tranzactiei.

Cardul ideal pentru pariurile on line este cardul Visa Electron de la ING.

Știri relevante