Menu

Cum joacă poker profesioniştii cu au o pereche de dame

Cum joaca poker profesionistii cu au o pereche de dame
Linia mea ar fi să ajung undeva în jurul valorii cu intenţia de a evalua acţiuni ulterioare, dar planificând să nu-mi pliez aproape niciodată mâna pre-flop.

Această dimensiune a pariului ar face că, dacă vom fi chemaţi plat, vom putea face pariuri c-flop de dimensiuni adecvate şi vom întoarce pe multe panouri.

Damele sunt perechea optima la jucatorii profesionisti

De asemenea, această dimensiune nu permite oponenţilor noştri să apeleze în mod profitabil pre-flop impotriva mâinii noastre, aşa că, dacă suna, fac o greşeală, deoarece putem presupune în siguranţă că nu au două overcards.

Motivele mele pentru care nu îmi place un apel plat aici este că vom merge cu siguranţă în cinci direcţii spre flop, în cea mai proastă poziţie, cu o mână care nu se îmbunătăţeşte des, dar este foarte, foarte probabil să fie cea mai bună mână -flop şi pe flop.

Prin apelare simplă transformam QQ-ul în 22 şi adversarii noştri ar trebui să fie mult, mult mai strânşi pentru a merita aşa ceva. Desigur, nu suntem încântaţi când suntem împinşi, dar QQ joaca destul de bine chiar şi vs. care va fi probabil cea mai strânsă gama a adversarilor noştri (AA / KK / AK).

Deci, cu excepţia citirii live, suntem extrem de încrezători în faptul că ar fi aproape imposibil să îndoim mana după ce am construit o oală atât de mare. Cred că aş face exact 5600, astfel încât să-l putem determina pe jucătorul 1 să sune mai liberal.

Aţi început mana cu 65 de blind-uri mari, ceea ce pare a fi foarte mult, dar să ne amintim că aceasta este o structură de 20 de minute. Într-o oră, blind-urile vor fi probabil 400/800 sau 500/1000 şi în acest timp Probabil că am jucat aproximativ 15-25 de mâini (mai puţin de 3 orbite).

Cum gestionam blind-urile cu o pereche de dame

Deci, deşi deocamdată avem o stivă frumoasă, TREBUIE să ne mărim stiva şi trebuie să continuăm să o creştem şi noi. Nu este timp să aşteptăm într-o astfel de structură.

În primul rând, ia în considerare puterea relativă a reginelor de buzunar aici. Doi jucători au şchiopătat şi aceşti jucători au o istorie de şchiopătare în pot, astfel încât să nu găsim că soldurile lor sunt prea suspecte. Jucătorul 1 – un jucător care are tot elanul şi încrederea în lume chiar acum, ca urmare a câştigării a aproape fiecare pot în care a intrat – creşte.

Să ne gândim la fel de bine la modul în care mana va juca post-flop de la dimensiunea noastră pre-flop. Dacă o facem 6k şi primim 1 apelant (cel mai probabil jucătorul 1) potul va fi 14.450 pe flop şi vom avea 20k Acest lucru ne va lăsa cu un pariu frumos de 7.000 de flop şi 13.000 de all-in-uri. Dacă primim 2 apelanţi, atunci potul va fi de 20.000 şi putem, de asemenea, să mutăm all-in-ul.

888poker este brațul de poker al giganților cazinourilor online 888sport. Software-ul este, în general, foarte bun și eficient, grafica și capacitatea de utilizare fiind curate.

Stabilitatea este foarte puternică și nu m-am confruntat cu blocarea software-ului o dată în timp ce îl foloseam.

Multe îmbunătățiri au fost aduse software-ului de-a lungul anilor, iar rezultatul este o platformă stabilă și eficientă. Una dintre caracteristicile cheie este capacitatea de a face mai multe mese simultan, iar performanța software-ului atunci când face acest lucru este de fapt foarte bună.

Software-ul este disponibil atât pentru platformele Windows, cât și pentru Apple Mac și este disponibil și pentru platformele mobile și tablete pe iOS (iPad / iPhone) și Android.

Știri relevante