Cum joci blackjack si nu pierzi de fiecare data cu dealerul

Din fericire, va puteti maximiza castigurile si puteti face cotele de blackjack mai favorabile cu cateva sfaturi simple, la fel de importante ca o strategie eficienta de pariere a blackjack-ului. Deci, iata ce trebuie sa faci pentru a fi un jucator de succes de blackjack:

Spuneti NU asigurarii. Asigurarea Blackjack este probabil cel mai rau lucru care s-ar putea întampla cu acest joc de cazino. Este inutil, scurge de bani si ar trebui aruncat imediat pe fereastra. Nu-l folosi!

Tine cont de marginea casei. Nu te poti astepta sa castigi la blackjack de fiecare data cand joci. Acest lucru se datoreaza faptului ca are o margine de casa care asigura ca cazinoul are un avantaj pe termen lung. Cea mai buna metoda de a evita marginea casei este sa nu mai joci imediat ce castigi bani în plus.

Verificati regulile de blackjack de fiecare data cand jucati. Nu este de mirare ca un joc atat de popular ca blackjack-ul are tone de variatii diferite. Fiecare dintre ele are reguli usor diferite. Verificati-le înainte de a face primul pariu.

Alegeti 3: 2 peste 6: 5. Unele cazinouri decid sa însele putin si sa plateasca plata 6: 5 în loc de obisnuitul 3: 2. Joaca la un astfel de cazinou înseamna ca nu vei castiga atat cat ar trebui. Evitati site-urile de cazino, cazinourile mobile si cazinourile live cu plati rele pentru jucatorii de blackjack.

Si acum este timpul sa testam toate aceste cele mai bune strategii de blackjack din viata reala.bDe asemenea, utilizati aceste sfaturi si studiati tabelul de strategie de actiune la blackjack. Dupa putin timp, te vei trezi castigand din ce în ce mai mult. Cu toate acestea, cea mai importanta metoda pentru a castiga la jocul de blackjack este, înca o data, moderatia.

Nicio strategie de blackjack nu va va ajuta daca va pierdeti castigurile jucand blackjack toata ziua. Trebuie sa renunti imediat ce vei obtine chiar cel mai mic profit, sau altfel totul va duce la risipa. Daca joci mic, castigurile tale se vor acumula si vei castiga mare pe termen lung. Si acesta este cel mai important lucru dintre toate.

Aceasta strategie se bazeaza pe ideea ca castigurile si pierderile vin în pasi. S-ar putea sa pierzi de cinci ori la rand, dar, în mod miraculos, castigi trei pariuri consecutive. Stiu, stiu, blackjack-ul este un joc de noroc, iar rezultatul este întamplator.

Uitati-va doar la cateva secvente aleatorii realizate cu teoria probabilitatii în minte. De obicei, puteti vedea un fel de dungi, iar acest lucru poate fi aplicat si la blackjack. Deci, tot ce trebuie sa faceti este sa va mariti miza putin cate putin – dar numai atunci cand castigati.

Știri relevante