Menu

Cum joci Texas Holdem înainte de a urma flop-ul

Cum joci Texas Holdem inainte de a urma flop-ul

În Texas Hold’em, a decide ce mâini să jucaţi şi ce mâini să pliaţi este cel mai important factor când învăţaţi să jucaţi poker câştigător.

Este posibil să luaţi decizii de flop, viraj şi rău doar o dată sau de două ori pe orbită, dar veţi lua decizii pre-flop la fiecare mână.

Aici faceţi – sau ar trebui să spun salvaţi? – pariuri valoroase. Banii economisiţi pe termen lung sunt la fel de buni ca banii câştigaţi în poker. Deci, începeţi să salvaţi acele pariuri şi nu mai jucaţi acele mâini marginale.

Cum să joci Holdem Poker Pre-Flop

Venirea cu un ghid de mana pre-flop este foarte dificilă. Există atât de mulţi factori determinanţi atunci când aleg mâinile pe care să le joace, încât mulţi vor susţine că este imposibil să vină cu un adevărat ghid pentru jocul pre-flop.

Aşa că vom sta departe de a vă spune să jucaţi mana x şi împingeţi mana y. Dar ceea ce puteţi face este să evaluaţi puterea mâinii dvs. utilizând o scală glisanta care implica poziţia.

Pur şi simplu pune ca poziţia este aproape la fel de importantă ca şi calitatea mâinilor.

Ceea ce poate fi o mana medie spre slabă din poziţia timpurie poate deveni o mana bună până la mare în poziţia târzie. Asta pentru ca jocul în poziţie este cel mai mare avantaj pe care îl poţi avea în Hold’em.

Cum să joci din poziţia timpurie

Poziţia timpurie consta din primele trei pete din stânga jaluzelelor. În general, ar trebui să jucaţi foarte strâns din poziţia timpurie, jucându-vă doar cele mai bune mâini.

În mod ideal, doriţi să limitaţi timpul pe care îl jucaţi din poziţie. Când jucaţi din poziţie, veţi fi greu să ştiţi unde staţi în mana. Veţi juca un joc de ghicit şi acest lucru va fi mărit numai dacă jucaţi mâini marginale.

Deci, nu putem sublinia suficient: ar trebui să joci cel mai strâns din poziţia timpurie. Mâini precum A-K – A-Q, A-Js, K-Qs, perechi bune de buzunar etc., sunt în mod evident bune.

Cu toate acestea, mâini precum A-Jo, A-To, conectori mici şi calcealma adecvata ar trebui evitate de noii jucători.

În poziţia de mijloc cu spatiile trei din stânga poziţiei timpurii şi să va confruntaţi cu multe dintre aceleaşi provocări cu care va confruntaţi în poziţia timpurie. Veţi juca adesea mâinile în afara poziţiei.

Cu toate acestea, veţi avea poziţie pe jucătorii aflaţi în poziţia timpurie. Deci nu este la fel de deznădăjduit.

În poziţia de mijloc puteţi începe să adăugaţi mai multe mâini în zona de joc. Nu poţi face nimic nebunesc, cum ar fi limp K ♠ J ♦ sau creşte 10 ♠ 9 ♠, dar poţi începe să schiopatesti mâinile ca A ♥ 10 ♣.

Experiența lor ca furnizor global strălucește din nou cu opțiunile lor de poker online

Un alt punct forte al mărcii Unibet este pokerul său online, care rivalizează cu orice furnizor cuprinzător de pariuri.

Unibet Poker (https://pariubet.ro/recenzie/unibet-poker/) a reușit să angajeze cei mai buni producători de software de cazinou online din lume pentru a-și alcătui meniul de opțiuni de jocuri de cazinou.

Nume de mare profil precum NetEnt, IGT, NextGen și S.G. Digital sunt mereu prezente pe site, oferind variații de elită ale tuturor clasicilor, inclusiv sloturi (inclusiv jackpot-uri progresive), blackjack, jocuri de masă, video poker, jackpot-uri și opțiuni de dealeri live.

Sloturile domină ofertele de cazinouri online Unibet. Opțiunile de jocuri de masă nu sunt la fel de abundente, dar se laudă cu calitatea la care recenzia noastră Unibet se așteaptă.

În general, este greu să nu fii impresionat de pokerul online al Unibet, având în vedere că este unul dintre cele mai bune complimente de cazinou pentru pariuri sportive pe care le-am văzut.

Știri relevante