Cum joci Texas Holdem inainte de a urma flop-ul

In Texas Hold’em, a decide ce maini sa jucati si ce maini sa pliati este cel mai important factor cand invatati sa jucati poker castigator.

Este posibil sa luati decizii de flop, viraj si rau doar o data sau de doua ori pe orbita, dar veti lua decizii pre-flop la fiecare mana.

Aici faceti – sau ar trebui sa spun salvati? – pariuri valoroase. Banii economisiti pe termen lung sunt la fel de buni ca banii castigati in poker. Deci, incepeti sa salvati acele pariuri si nu mai jucati acele maini marginale.

Cum sa joci Holdem Poker Pre-Flop

Venirea cu un ghid de mana pre-flop este foarte dificila. Exista atat de multi factori determinanti atunci cand aleg mainile pe care sa le joace, incat multi vor sustine ca este imposibil sa vina cu un adevarat ghid pentru jocul pre-flop.

Asa ca vom sta departe de a va spune sa jucati mana x si impingeti mana y. Dar ceea ce puteti face este sa evaluati puterea mainii dvs. utilizand o scala glisanta care implica pozitia.

Pur si simplu pune ca pozitia este aproape la fel de importanta ca si calitatea mainilor.

Ceea ce poate fi o mana medie spre slaba din pozitia timpurie poate deveni o mana buna pana la mare in pozitia tarzie. Asta pentru ca jocul in pozitie este cel mai mare avantaj pe care il poti avea in Hold’em.

Cum sa joci din pozitia timpurie

Pozitia timpurie consta din primele trei pete din stanga jaluzelelor. In general, ar trebui sa jucati foarte strans din pozitia timpurie, jucandu-va doar cele mai bune maini.

In mod ideal, doriti sa limitati timpul pe care il jucati din pozitie. Cand jucati din pozitie, veti fi greu sa stiti unde stati in mana. Veti juca un joc de ghicit si acest lucru va fi marit numai daca jucati maini marginale.

Deci, nu putem sublinia suficient: ar trebui sa joci cel mai strans din pozitia timpurie. Maini precum A-K – A-Q, A-Js, K-Qs, perechi bune de buzunar etc., sunt in mod evident bune.

Cu toate acestea, maini precum A-Jo, A-To, conectori mici si calcealma adecvata ar trebui evitate de noii jucatori.

In pozitia de mijloc cu spatiile trei din stanga pozitiei timpurii si sa va confruntati cu multe dintre aceleasi provocari cu care va confruntati in pozitia timpurie. Veti juca adesea mainile in afara pozitiei.

Cu toate acestea, veti avea pozitie pe jucatorii aflati in pozitia timpurie. Deci nu este la fel de deznadajduit.

In pozitia de mijloc puteti incepe sa adaugati mai multe maini in zona de joc. Nu poti face nimic nebunesc, cum ar fi limp K ♠ J ♦ sau creste 10 ♠ 9 ♠, dar poti incepe sa schiopatesti mainile ca A ♥ 10 ♣.

Știri relevante