Menu

Cum luam legatura cu personalul River bet

Ca unul dintre cele mai pozitive avansuri din industria jocurilor de noroc online, casele de pariuri de top au facut o treaba buna in optimizarea ingrijirii clientilor. Riverbet urmareste aceasta tendinta, deoarece departamentul lor de servicii clienti ofera LIVE chat chat 24 de ore pe zi. Operatorii prietenosi si de ajutor ii ajuta pe pariori cu orice intrebare pe care o pot avea cu privire la oferte bonus, bancare sau colectare. Reclamatorii sunt amintiti sa urmareasca plicul Mesaj pe pagina principala pentru oferte speciale si actualizari de la echipa de ingrijire a clientilor Riverbet.

Riverbet are un nou nume si un aspect nou – Riverbet este acum destinatia ta pentru pariuri sportive online. Riverbet este sursa ta de jocuri online de ani buni si suntem incantati sa anuntam ca Riverbet este acum cunoscut sub numele de Riverbet.

Tot ceea ce iti place de Riverbet ramane, dar acum il vei gasi listat sub numele Riverbet incepand cu 21 ianuarie 2019. Cine se conecteaza la vechiul domeniu va fi redirectionat catre noul site web.

Riverbet va continua sa aiba tot ceea ce astepti sa gasesti pe un site web important de pariuri sportive – programari live, viitoare si, cel mai important, o selectie uriasa de cote si piete dintr-o mare varietate de sporturi.

Daca sunteti in cautarea unei case de pariuri noi care sa puna interesul utilizatorului pe primul loc – nu cautati mai departe de Riverbet.

Lansat pe 21 ianuarie 2019, Riverbet Canada si-a schimbat brandul in Riverbet si are acum un design nou care va pune in cea mai buna pozitie pentru a face pariuri bine informate cat mai repede.

Interfata usor de utilizat face o alegere noua demna pentru browserele pentru prima data si va fi, de asemenea, pe placul celor care folosesc Riverbet de la prima pornire a site-ului.

Cheia pentru a paria eficient este accesul facil la sportul care este in joc sau abia pe punctul de a incepe. Riverbet dispune de pariuri live si evenimente in zilele noastre in mod vizibil pe pagina de deschidere, astfel incat sunteti la un singur clic distanta dintre cele mai relevante programe.

De asemenea, veti vedea o selectie de link-uri si meciuri prezentate pe pagina principala, asa ca, daca doriti sa pariati pe un eveniment popular, puteti garanta aproape ca va aparea in fata ochilor dvs., cu cote clare si linii transparente pentru a face parierea usoara .

Daca doriti sa verificati starea pariurilor dvs. sau pur si simplu doriti sa aruncati o privire asupra rezultatelor pentru meciurile care va intereseaza, veti gasi, de asemenea, o fila pentru rezultate pe pagina de deschidere.

Știri relevante