Menu

Cum luăm legătura cu personalul River bet

Cum luam legatura cu personalul River bet
Ca unul dintre cele mai pozitive avansuri din industria jocurilor de noroc online, casele de pariuri de top au făcut o treabă bună în optimizarea îngrijirii clienţilor. Riverbet urmăreşte această tendinţă, deoarece departamentul lor de servicii clienţi oferă LIVE chat chat 24 de ore pe zi.

Rievrbet are personal calificat pentru relatia cu clientii

Operatorii prietenoşi şi de ajutor îi ajută pe pariori cu orice întrebare pe care o pot avea cu privire la oferte bonus, bancare sau colectare. Reclamatorii sunt amintiţi să urmărească plicul Mesaj pe pagina principală pentru oferte speciale şi actualizări de la echipa de îngrijire a clienţilor Riverbet.

Riverbet are un nou nume şi un aspect nou – Riverbet este acum destinaţia ta pentru pariuri sportive online. Riverbet este sursa ta de jocuri online de ani buni şi suntem încântaţi să anunţăm ca Riverbet este acum cunoscut sub numele de Riverbet.

Tot ceea ce îţi place de Riverbet rămâne, dar acum îl vei găsi listat sub numele Riverbet începând cu 21 ianuarie 2019. Cine se conectează la vechiul domeniu va fi redirecţionat către noul site web.

Riverbet va continua să aibă tot ceea ce aştepţi să găseşti pe un site web important de pariuri sportive – programări live, viitoare şi, cel mai important, o selecţie uriaşă de cote şi pieţe dintr-o mare varietate de sporturi.

Dacă sunteţi în căutarea unei case de pariuri noi care să pună interesul utilizatorului pe primul loc – nu căutaţi mai departe de Riverbet.

Lansat pe 21 ianuarie 2019, Riverbet Romania şi-a schimbat brandul în Riverbet şi are acum un design nou care va pune în cea mai bună poziţie pentru a face pariuri bine informate cât mai repede.

Riverbet are cele 3 canale de comunicare cu publicul

Interfaţa uşor de utilizat face o alegere nouă demna pentru browserele pentru prima dată şi va fi, de asemenea, pe placul celor care folosesc Riverbet de la prima pornire a site-ului.

Cheia pentru a paria eficient este accesul facil la sportul care este în joc sau abia pe punctul de a începe. Riverbet dispune de pariuri live şi evenimente în zilele noastre în mod vizibil pe pagina de deschidere, astfel încât sunteţi la un singur clic distanta dintre cele mai relevante programe.

De asemenea, veţi vedea o selecţie de link-uri şi meciuri prezentate pe pagina principală, aşa ca, dacă doriţi să pariaţi pe un eveniment popular, puteţi garanta aproape ca va apărea în faţa ochilor dvs., cu cote clare şi linii transparente pentru a face parierea uşoară .

Dacă doriţi să verificaţi starea pariurilor dvs. sau pur şi simplu doriţi să aruncaţi o privire asupra rezultatelor pentru meciurile care va interesează, veţi găsi, de asemenea, o fila pentru rezultate pe pagina de deschidere.

Știri relevante