Menu

Cum ma inscriu la unibet

Cum ma inscriu la unibet

Procedura de inregistrare va fi probabil simpla si intuitiva. Va trebui doar sa accesati site-ul sau sa descarcati aplicatia mobila si sa completati formularul de inregistrare.

In scopul revizuirii noastre Unibet, am analizat formularul actual de inregistrare pe care il completeaza pariorii de pretutindeni. Este un formular simplu in patru pasi. Pur si simplu introduceti cateva informatii personale, inclusiv numele complet, e-mailul, adresa postala si numarul de telefon.

Unibet →Unibet →

 

Daca va exista un anumit Cod bonus Unibet aplicabil, va trebui sa il introduceti corect la inregistrare si sa alegeti pachetul de bun venit. Dupa ce completati formularul, trimiteti cererea si apoi conectati-va noul cont Unibet.

Unibet este cu siguranta unul dintre cei mai buni operatori de pariuri sportive de pe glob. Versiunea RO a site-ului web nu ar trebui sa fie diferita.

Sanse mari, o selectie excelenta de optiuni de pariere, streaming in direct si functii de pariere, acestea sunt lucrurile pe care ne putem astepta odata cu Unibet.

Știri relevante