Menu

Cum mă joc Pokerstars

Cum ma joc pokerstars

Pokerstars este acum si pe dispozitivele mobile

Utilizatorii de telefoane mobile sunt împărţiţi în general în 2 mari categorii: cei care iphone şi ipad şi cei care folosesc dispositive cu Android.

Spre deosebire de alte camera de poker, Pokerstars tratează la fel ambele categorii de client, în sensul că cei care au un dispozitiv cu Android nu au niciun fel de dezavantaj în faţa celor cu IOS. Astfel, sunt atraşi cât mai mulţi simpatizanţi, deoarece se pot juca în condiţii optime, indiferent de sistemul de operaare folosit.

Indiferent de sistemul de operare pe care îl folosiţi, trebuie să intraţi în browserul telefonului pe site-ul Pokerstars, iar aici veţi un link ce te va trimite în Google Play, de unde să descărcaţi aplicaţia. Descărcarea durează câteva minute, iar după ce instalarea este gata, veţi fi redirecţionaţi către fereastră de logare.

Faci cont Pokerstars si de pe aplicatia mobila

Dacă nu aveţi deja un cont, va puteţi crea fără probleme unul direct de pe telefon.Lângă opţiunea de logare este şi butonul de “înregistrare” care, dup ace îl apăsaţi, va va trimite către o pagină unde va puteţi crea un cont.

Funcţionarea aplicaţiei şi implicit modul în care va puteţi juca, depinde, în principal, de cât de bun este telefonul pe care îl aveţi. Oricum, aplicaţia este optimizată destul de bine, iar în mod normal nu ar trebui să întâmpinaţi problem, indiferent de marca şi configuraţia telefonului, chiar dacă acesta nu este foarte performant.

Știri relevante