Cum ma joc pokerstars

Utilizatorii de telefoane mobile sunt impartiti in general in 2 mari categorii: cei care iphone si ipad si cei care folosesc dispositive cu Android.

Spre deosebire de alte camera de poker, Pokerstars trateaza la fel ambele categorii de client, in sensul ca cei care au un dispozitiv cu Android nu au niciun fel de dezavantaj in fata celor cu IOS. Astfel, sunt atrasi cat mai multi simpatizanti, deoarece se pot juca in conditii optime, indiferent de sistemul de operaare folosit.

Indiferent de sistemul de operare pe care il folositi, trebuie sa intrati in browserul telefonului pe site-ul Pokerstars, iar aici veti un link ce te va trimite in Google Play, de unde sa descarcati aplicatia. Descarcarea dureaza cateva minute, iar dupa ce instalarea este gata, veti fi redirectionati catre fereastra de logare.

Daca nu aveti deja un cont, va puteti crea fara probleme unul direct de pe telefon.Langa optiunea de logare este si butonul de “inregistrare” care, dup ace il apasati, va va trimite catre o pagina unde va puteti crea un cont.

Functionarea aplicatiei si implicit modul in care va puteti juca, depinde, in principal, de cat de bun este telefonul pe care il aveti. Oricum, aplicatia este optimizata destul de bine, iar in mod normal nu ar trebui sa intampinati problem, indiferent de marca si configuratia telefonului, chiar daca acesta nu este foarte performant.

Știri relevante