Menu

Cum navigam prin oferta Go Bet

Cum navigam prin oferta Go Bet

Aterizezi la Go Bet in oferta si primesti imediat o noutate despre o casa de pariuri. Acestea arata putin diferit de restul ambalajului. Evident, nu sunt una dintre cele mai mari case de pariuri mai bine stabilite, dar au o marca destul de buna in crestere si este posibil sa fi vazut reclame TV de la ele. Sunt sponsori ai fotbalului, ajungand in spatele Hertha Berlin, FC Schalke, Austria Wien si SV Ried. Pariul la domiciliu functioneaza din 2014, in inceputul umil in Austria. Cateva schimbari de nume si preluare mai tarziu, acestea opereaza in principal in Malta acum si si-au dezvoltat continuu portofoliul de produse.

Un lucru pe care l-am gasit la Go Bet in oferta, desi nu le veti gasi pe site-urile de comparare a cotelor foarte des, veti obtine cateva cote de top. Urmeaza sa te descoperi ca folosesti foarte mult meniul de pe site-ul web pentru a ajunge pe pietele tale, ceea ce este un design neplacut, dar atunci vezi cote bune si multa acoperire a pietei si totul se simte in regula. Daca apelati la o liga, spuneti UEFA Europa League, veti vedea toate meciurile listate la o data cu cotele lor in direct (plus numarul de piete suplimentare dintr-un joc pentru a face clic pe). Asa ca este bine si puteti vedea rapid care vor fi in direct in joc si fiecare meci va primi un link rapid si la statistici.

Este totul foarte bine facut si puteti filtra chiar si tipurile de pariuri pe care doriti sa le consultati. Asta inseamna ca s-ar putea sa te uiti la cote de jumatate de timp, de exemplu, la zece meciuri listate dintr-o singura privire. Aceasta a fost o caracteristica frumoasa. Designul intelept, acesta este foarte de baza, este simplu, este curat totusi si, din fericire, au facut-o destul de bine acolo unde lucrurile nu par inghesuite. Se pare ca se citesc multe si nu se desprinde nimic, dar nu este chiar atat de rau.

Acoperirea sportiva din manualul de sport este bine, puteti spune ca sunt un operator continental din Europa, datorita unora dintre acoperirile de pe piata, cum ar fi baschetul, handbalul si voleiul, si se arunca pe pietele poate mai obscure precum meciurile de fotbal Gemrany Amataur. Marja de pariere la Go Bet in oferta ruleaza in jur de 6,5%, ceea ce este doar un pic pe partea superioara.

Știri relevante