Menu

Cum ne alegem selectii pe baza cotelor si statisticii

Cum ne alegem selectii pe baza cotelor si statisticii

In plus fata de utilizarea statisticilor si a formei, preturile cotei sunt, de asemenea, bazate pe opinia publica, daca multi oameni intorc un cal, de exemplu, atunci pretul pentru acel cal va scadea. Statisticile de baza pentru acel cal nu s-au schimbat, doar opinia publica, daca credeti ca toti ceilalti au gresit sau au ratat ceva, atunci aceasta este sansa dvs. de a bate cotele. Acelasi lucru este valabil pentru orice lucru bazat pe opinie, nu doar jocuri de noroc. Stocurile si actiunile, preturile proprietatilor, marfurile, etc., toate urmeaza aceeasi dinamica, si acesta este motivul pentru care unii castiga, iar unii pierd, dar este tot norocul?

Aproximativ 95% din asa-numitii „jucatori profesionisti” pierd de fapt pe termen lung. Acest lucru inseamna ca preponderent casele de pariuri castiga, dar inseamna, de asemenea, ca 1 din 20 dintre acestia castiga in mod regulat sansele si obtin un profit. Iata cateva reguli de baza care te-ar putea ajuta si pe tine sa faci acest lucru.

De obicei, nu veti primi unul pe bookie cand vine vorba de piete importante de fotbal, tenis sau curse de cai de top. Casele de pariuri angajeaza comercianti dedicati (adesea mai multi) pentru fiecare sport mare si cu atat de multe informatii disponibile incat greselile sunt rare.

Incercati sa cautati evenimente in care cercetarea sau cunostintele dvs. sunt mai susceptibile sa aiba un avantaj fata de rezervare. Un exemplu obisnuit ar fi pariurile si ofertele inedite, casele de pariuri angajeaza rar specialisti pentru aceste piete mai putin populare si sunt mult mai susceptibili sa se repereze in raport cu alti operatori. Aceasta este oportunitatea dvs. de a gasi preturi prea generoase daca va cunoasteti lucrurile.

Este inca posibil sa bateti sansele si pentru evenimente mai mari daca alegeti linia potrivita pentru a paria. Piata rezultatelor meciului, de exemplu, este destul de solida, dar daca pariati pe alte piete, cum ar fi over / under, metoda urmatoarelor obiective etc.

Pe masura ce orice predator iti va spune cu cat te uiti in viitor, cu atat devin lucruri mai imprevizibile. Acesta poate fi un lucru bun pentru punter si un lucru rau pentru bookie, daca este utilizat in mod sensibil. Cu cat pariati mai devreme, cu atat mai putine informatii despre piata vor exista. Majoritatea rezervarilor o joaca in siguranta si asteapta ca altii sa elibereze cote, apoi sa urmeze multimea. Prin urmare, trebuie sa cautati companiile mai mari de pariuri, cum ar fi casele din tara noastra care au increderea, experienta si resursele pentru pietele de pret mai devreme decat altele.

Știri relevante