Menu

Cum ne familiarizăm cu maninle şi regulile la Texas Holdem

Cum ne familiarizam cu maninle si regulile la Texas Holdem

Butonul Dealer

Odată ce ai jucătorii în jurul mesei, primul lucru pe care trebuie să-l ai este jetoanele. Înainte de a vă da seama ce fel de jetoane să daţi fiecărui jucător, trebuie să înţelegeţi cum funcţionează jocul un pic mai bine, aşa că vom reveni la acest lucru. Deocamdată, presupuneţi că toţi jucătorii au jetoane în faţă.

Următorul pas este alegerea jucătorului care va începe cu butonul dealer. Hold’em este jucat cu ceea ce este cunoscut ca dealer rotativ, adică un jucător va acţiona ca dealer pentru o mână şi apoi va transmite rolul de dealer jucătorului din stânga lor când mana este finalizată. Pentru a alege dealerul, fie împărţiţi fiecare carte câte un jucător, fie întindeţi cărţile cu fata în jos pe masă şi solicitaţi fiecărui jucător să aleagă una. Jucătorul cu cea mai mare valoare a cărţii (ace sunt mari pentru selectarea unui dealer) începe ca dealer.

Butonul

Dacă va aflaţi într-o sală de poker live sau la un cazinou cu un dealer profesionist (sau cineva se oferă voluntar pentru a distribui întotdeauna cărţile fizic), butonul dealerului se va roti în jurul mesei. Chiar dacă el sau ea se ocupa fizic de cărţi, din toate punctele de vedere persoana care are butonul este privită ca fiind dealerul mâinii. Odată ce mana completează jucătorul cu butonul dealer, acesta îl va transmite jucătorului din stânga lui.

Aspect Texas Holdem

Reţineţi ca aspectul Texas Holdem include trei cutii flop, o cutie de întoarcere şi o cutie de carte river pe masa de pâslă. De asemenea, este posibil să aveţi o secţiune de joc marcată pe masa în care sunt făcute pariurile, departe de stack-ul dvs.

Texas Hold’em Rules – The Blinds

Aici va trebuii să vizionaţi asta înainte de a citi:

Acum că ai un dealer, trebuie să stingi jaluzelele. Există două jaluzele în Texas Holdem – un jaluzel mic şi un jaluzel mare. Acestea sunt pariuri forţate cerute de doi jucători pentru a se asigura că există câteva jetoane în potul pentru care merita jucat. Fără bani în pot, toţi jucătorii ar putea fi inclinati să se retragă mult mai des, încetinind considerabil acţiunea.

Jucătorul direct din stânga dealerului scoate blândul mic. Big blind-ul (de obicei dublu faţă de blind-ul mic) este apoi plătit de jucător în stânga blind-ului mic. Mărimea blindurilor va dicta miza jocului pe care urmează să îl jucaţi. De obicei, doriţi ca jucătorii să cumpere nu mai puţin de 100 de ori dimensiunea big blândului. Dacă doriţi să cumpăraţi pentru 20 USD, ar trebui să va jucaţi cu jaluzele de 10 ¢ / 20 ¢. Pentru comoditate, majoritatea oamenilor vor juca 10 ¢ / 25 ¢.

La un cazinou sau o sală de poker live, sumele maxime şi minime pe care le poate juca un jucător vor fi în raport cu blindurile. De exemplu, într-un joc de 1 $ / 2 $, masa minimă este de obicei 40 $ (20x big blând) şi maximul este 200 $ (100x big blând).

Cel mai proeminent pozitiv la acest pariu sportiv este faptul că există un număr mare de piețe de pariuri pe care să pariezi. Fanii unei game largi de sporturi vor fi mulțumiți de opțiunile de la 888sport, cu o mare profunzime pentru fiecare sport în ceea ce privește opțiunile disponibile.

În timp ce opțiunile pe care există pentru a paria la 888sport (https://pariubet.ro/recenzie/888sport/) sunt impresionante, există două elemente care lipsesc din acest pariu sportiv. Acestea ar fi capacitatea de a transmite live evenimente sportive și lipsa unui program de loialitate. Multe case de pariuri sportive din Statele Unite și din străinătate oferă posibilitatea de a viziona sporturi în direct direct de pe site-urile lor. Din cauza acordurilor privind drepturile media care există deja în Romania, 888 nu are.

Știri relevante