Menu

Cum observăm care este jucătorul agresiv de la masa de poker

Cum observam care este jucatorul agresiv de la masa de poker
Toţi agresorii de la masa de poker au acelaşi lucru în comun – agresivitatea. Bătăuşii vor paria, vor creşte şi vor creşte din nou impun, până când cineva va forţa o schimbare. Un bătăuş se va deschide cu o gamă mai largă de mâini şi este posibil să se împingă mai frecvent.

Ca jucător recreativ, am reacţionat la această înţelegere în două moduri diferite

Am renunţat. M-am săturat să-i văd ajung la rău cu 72o şi să-mi stivuiască AK-ul pe o placă A7Q42 într-o oală cu trei pariuri, aşa ca am renunţat.
Mă duc la război. Încep să sun cu gunoi şi îmi sporesc agresivitatea. Narcisism 101.

Abordarea mai inteligentă este să va pliaţi coşul de gunoi şi să va lărgiţi gama de valori. Puneţi nişte capcane şi introduceti o strategie cu patru pariuri. Fii îndrăzneţ şi păstrează vasele mici.

Duceţi-vă adversarul cu ruşinea de a ajunge întotdeauna la rău cu pantalonii în jurul gleznelor. Iată un obicei prost de evitat. Aş ajunge pe râu jucând pentru stive făcând apeluri cu Ace high. M-am simţit bine, dar a fost idiot. Pokerul, ca un câine, este pe viaţă. Joaca procentele pe termen lung. Stai departe de astfel de locuri – varianta te va mânca ca o plăcintă cheie cu var.

Dacă bătăuşul este un peşte, atunci este probabil condus de ego şi de dorinţa de acţiune

Folosiţi acest lucru în avantajul dvs. vorbind frecvent cu el. Când eşti forţat să pleci la showdown, roagă-l pe bătăuş să arate. De cele mai multe ori mâinile premium ajung în muck şi blufurile şi mijloacele mediocre vor fi întoarse în faţa ta a avut o scurgere mai mare decât cea mai mare scurgere din lume. Aş ajunge la rău într-unul dintre aceste ridicole ridicând războaie cu bătăuşul şi aş numi întotdeauna indiferent de piesa.

Am fost all-in din momentul în care a început mana. A trecut mult timp până când am aflat ca plierea când nu am cea mai bună mana este un salut cu două degete pentru bătăuş. Dar nu trebuie să le arăţi cele două degete.

Păstrează-le pentru tine. Fii omul mai bun. Dar nu va fie teamă să pliaţi. Descompune pokerul în ceea ce este – o mana la rând. Dacă pleci cu mana cea mai proastă, atunci ţi-ai învins adversarul.

„Dacă sunteţi tulburat de ceva extern, durerea nu se datorează lucrului în sine, ci estimării dvs. despre el; şi asta aveţi puterea să o revocaţi în orice moment. Mă îndoiesc ca Mărcuş Aurelius a jucat poker, dar dacă ar fi făcut-o, ar fi avut o rată de câştig frumoasă.

Bătăuşii obişnuiau să-mi scoată emoţiile din inimă ca o vântură pe un bebeluş gras. Ego-ul meu nu a putut să-l suporte. Aveam nevoie să fiu bărbatul Alpha. Am vrut toată mâncarea. Am vrut să lovesc toate femeile. Am vrut să fiu tati. Am vrut toţi banii.

Unibet  despre care puteti citii aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet/ folosește software proprietar care acceptă cele mai populare două variante de poker, Hold’em și Omaha. Include, de asemenea, un joc de poker gimmicky suplimentar care face o treabă decentă în condimentarea experienței generale de joc.

Luând în considerare toate lucrurile, păstrarea lucrurilor concentrate nu este o mișcare rea atunci când lucrați cu un grup de jucători atât de mic. Jucătorii nu sunt frustrați din cauza meselor goale Stud, între timp, jocurile se desfășoară 24/7 fără niciun sughiț.

Alături de un client tradițional de poker, Unibet oferă și o funcție de joc rapidă bazată pe browser pentru ca jucătorii să se conecteze cu ușurință de oriunde și să joace. Există, de asemenea, o aplicație de poker disponibilă și pentru dispozitivele mobile. Unibet oferă, de asemenea, câteva funcții distractive, cum ar fi capacitatea de a schimba des pseudonimele și avatare unice de afișat în timpul jocului.

Știri relevante