Menu

Cum pariez la betano

Cum pariez la betano

Plasarea de pariuri la Betano este foarte simpla.

Astfel, in partea din dreapta veti gasi lista de sporturi pe care se poate paria.Accesand un sport, va vor fi afisate competitiile unde exista meciuri disponibile pentru pariere. Aici, fie apasati direct click pe numele unei competitii, fie bifati casuta din fata a mai multor competitii, pentru a vedea o lista cu toate pariurile ce apartin de acestea.

Dup ace ati ales competitia, va vor fi afisate toate meciurile dintr-o etapa. Daca vreti sa plasati un pariu pe rezultatul final sau pe sub/peste goluri, dati pur si simplu click pe cota aferenta pronosticului. Daca vreti sa vedeti oferta complete, dati click pe numarul din dreapta meciului, fie dati click direct pe meci.

Aveti mai multe variante de plasare a pariurilor la Betano.

Fie un pariu cu un singur meci pe bilet, puteti plasa pariuri in sistem, puteti plasa pariuri in accumulator. De asemenea, puteti plasa la Betano pariuri cu baze.

Biletele la pariuri pot sa fie plasate doar on line, accesand site-ul casei de pariuri si sa va conectati in contul pe care il aveti la Betano.

Fiecare meci in parte are mai multe tipuri de pariuri. Aceste tipuri de pariuri sunt indicate de numarul aflat in fata meciului ( de exemplu: +170 ).

Știri relevante