Menu

Cum pariez la Betano

Cum pariez la betano

Plasarea de pariuri la Betano este foarte simplă.

Astfel, în partea din dreapta veţi găsi lista de sporturi pe care se poate paria.Accesând un sport, vă vor fi afişate competiţiile unde exista meciuri disponibile pentru pariere. Aici, fie apăsaţi direct click pe numele unei competiţii, fie bifaţi căsuţa din faţă a mai multor competiţii, pentru a vedea o lista cu toate pariurile ce aparţin de acestea.

Dup ace aţi ales competiţia, vă vor fi afişate toate meciurile dintr-o etapă. Dacă vreţi să plasaţi un pariu pe rezultatul final sau pe sub/peste goluri, dati pur şi simplu click pe cota aferenta pronosticului. Dacă vreţi să vedeţi oferta complete, dati click pe numărul din dreapta meciului, fie dati click direct pe meci.

Aveţi mai multe variante de plasare a pariurilor la Betano.

Fie un pariu cu un singur meci pe bilet, puteţi plasa pariuri în sistem, puteţi plasa pariuri în accumulator. De asemenea, puteţi plasa la Betano pariuri cu baze.

Biletele la pariuri pot să fie plasate doar on line, accesând site-ul casei de pariuri şi să vă conectaţi în contul pe care îl aveţi la Betano.

Fiecare meci în parte are mai multe tipuri de pariuri. Aceste tipuri de pariuri sunt indicate de numărul aflat în fata meciului ( de exemplu: +170 ).

Știri relevante