Menu

Cum pariez online pe fortuna

Cum pariez online pe fortuna

Ca sa va puteti juca on line la Fortuna, trebuie s ava deschideti un cont la ei, acest lucru fiind unul foarte simplu, si anume, prin apasarea butonului “Inregistrati-va acum”.

Duap aceea, va trebui sa completati informatiile cerute in formularul de inscriere, sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Si contul este gata creat.

Apoi, va trebui sa depuneti bani in contul tocmai creat, folosind butonul “ DEPUNERE”,apoi selectati metoda prin care doriti sa faceti depunerea, dand click pe optiunea “depuneti acum”.
Practic, totul este foarte simplu.Dati click pe butonul “Pariaza on line”.Apoi in partea dreapta a paginii veti gasi lista de sporturi din care sa pariati. Dupa ce accesati sportul dorit, alegati tara, competitia dorita si vor fi afisate meciurile disponibile pentru pariere din competitia respectiva. Daca doriti sa pariati pe rezultatul final al meciului respectiv, dati click pe cota pronosticului dorit.

Daca vreti sa pariati pe altceva decat rezultatul final, apasati pe cifra din dreptul meciului. Acea cifra indica numarul de pariuri adiacente celui principal pe care il are disponibil meciul respectiv.

Puteti paria on line fie sub forma unui pariu simplu, fie sub forma unui pariu multiplu sau pariu tip sistem sau chiar noile tipuri de pariuri cu tot felul de bonusuri dupa minim 3 meciuri pe bilet cu cote infime.

Știri relevante