Menu

Cum pariezi la Riverbet in orasul Bistrita

Aflati sportul si meciul / evenimentul pe care doriti sa pariati. Daca exista mai multe optiuni de piata, acestea vor fi afisate atunci cand faceti clic pe meci. Faceti clic pe pariul pe care doriti sa-l efectuati si biletul de pariere se va deschide in bara laterala din dreapta. Introduceti pariul. Puteti alege daca sa afisati cotele ca fractionare sau zecimale (zecimal este cel mai simplu). La plasarea ta, pariurile totale vor fi afisate.

Faceti clic pe contul dvs. pe bara de meniu din partea dreapta sus a paginii. Faceti clic pe „Retragere” din meniul din stanga ferestrei. Introduceti datele dvs. personale si confirmati acceptarea conditiilor de protectie a fondurilor jucatorului (acest lucru este necesar doar pentru prima retragere.) Faceti clic pentru a confirma retragerea de fonduri. Aceasta va fi aceeasi metoda folosita pentru depunerea fondurilor. Este posibil sa existe o intarziere de retragere de 48 de ore River bet Bistrita pentru procesarea fondurilor.

River bet Bistrita accepta depozitele de carduri de debit si de credit Visa si Mastercard sau Neteller este un alt portofel electronic care functioneaza in acelasi mod de baza ca Skrill.

Servicii bancare online instantanee: utilizati functia de plata a facturii online a contului dvs. bancar pentru a autoriza o depunere in contul dvs. River bet Bistrita. Depozitele sunt autorizate pe site-ul web al bancii dvs. folosind datele de conectare bancare online existente, deci nu este necesar sa partajati informatiile bancare cu River bet. Aceasta metoda de depunere va permite sa va finantati contul cu numerar real.

Cand alegeti PayNearMe si alegeti o suma de depus, vi se va primi un bilet de plata pe care il puteti imprima sau salva pe telefon. Luati biletul de plata la cel mai apropiat 7-Eleven si platiti casierul cu numerar pentru a va finanta contul River bet.

Riverbet, care se potriveste unuia dintre liderii industriei pariurilor sportive din Romania, se poate lauda cu o oferta foarte extinsa de pariuri live. Desigur, cele mai multe meciuri disponibile sunt in weekend, cand joaca cele mai puternice ligi europene, atunci avem la dispozitie chiar si mai mult de o suta de meciuri.

Vedeti in imaginea de mai jos cum arata pagina de avere cu meciuri live. Acolo puteti alege sportul din care vor fi afisate meciurile disponibile, precum si o lista cu toate meciurile disponibile pentru pariuri.

Nu este un secret faptul ca toate jocurile din ligi precum Romania Liga 1, Divizia Primera spaniola, Serie A italiana si Bundesliga germana sunt disponibile pentru pariuri in timpul lor. Acest lucru face ca Riverbet sa fie un magnat atunci cand vine vorba de acest tip de pariere.

Știri relevante