Menu

Cum pariezi la Riverbet în oraşul Bistriţa

Cum pariezi la Riverbet in orasul Bistrita

Aflaţi sportul şi meciul / evenimentul pe care doriţi să pariaţi la Riverbet

Dacă există mai multe opţiuni de piaţă, acestea vor fi afişate atunci când faceţi clic pe meci. Faceţi clic pe pariul pe care doriţi să-l efectuaţi şi biletul de pariere se va deschide în bară laterală din dreapta. Introduceţi pariul. Puteţi alege dacă să afişaţi cotele ca fracţionare sau zecimale (zecimal este cel mai simplu). La plasarea ta, pariurile totale vor fi afişate.

Faceţi clic pe contul dvs. pe bara de meniu din partea dreapta sus a paginii. Faceţi clic pe „Retragere” din meniul din stânga ferestrei. Introduceţi datele dvs. personale şi confirmaţi acceptarea condiţiilor de protecţie a fondurilor jucătorului (acest lucru este necesar doar pentru prima retragere.) Faceţi clic pentru a confirma retragerea de fonduri. Aceasta va fi aceeaşi metodă folosită pentru depunerea fondurilor. Este posibil să existe o întârziere de retragere de 48 de ore River bet Bistriţa pentru procesarea fondurilor.

River bet Bistriţa acceptă depozitele de carduri de debit şi de credit Visa şi Mastercard sau Neteller este un alt portofel electronic care funcţionează în acelaşi mod de baza ca Skrill.

Servicii bancare online instantanee: utilizaţi funcţia de plată a facturii online a contului dvs. bancar pentru a autoriza o depunere în contul dvs. River bet Bistriţa. Depozitele sunt autorizate pe site-ul web al băncii dvs. folosind datele de conectare bancare online existente, deci nu este necesar să partajaţi informaţiile bancare cu River bet. Aceasta metodă de depunere va permite să va finanţaţi contul cu numerar real.

Riverbet, care se potriveşte unuia dintre liderii industriei pariurilor sportive din România

Când alegeţi PayNearMe şi alegeţi o sumă de depus, vi se va primi un bilet de plata pe care îl puteţi imprima sau salva pe telefon. Luaţi biletul de plata la cel mai apropiat 7-Eleven şi plătiţi casierul cu numerar pentru a va finanţa contul River bet.

Riverbet, care se potriveşte unuia dintre liderii industriei pariurilor sportive din România, se poate lăuda cu o ofertă foarte extinsă de pariuri live. Desigur, cele mai multe meciuri disponibile sunt în weekend, când joacă cele mai puternice ligi europene, atunci avem la dispoziţie chiar şi mai mult de o sută de meciuri.

Vedeţi în imaginea de mai jos cum arată pagina de avere cu meciuri live. Acolo puteţi alege sportul din care vor fi afişate meciurile disponibile, precum şi o listă cu toate meciurile disponibile pentru pariuri.

Nu este un secret faptul ca toate jocurile din ligi precum România Liga 1, Divizia Primera spaniolă, Serie A italiana şi Bundesliga germană sunt disponibile pentru pariuri în timpul lor. Acest lucru face ca Riverbet să fie un magnat atunci când vine vorba de acest tip de pariere.

Știri relevante