Menu

Cum pariezi la superbet partidele de sah rapid

Cum pariezi la superbet partidele de sah rapid

Asta ne duce la o alegere usoara pentru Game of the Day: Deac vs. Giri.

„Am vrut sa incerc sa joc”, a spus Giri dupa aceea. „Dupa cum am vazut foarte devreme in runda, greutatea era pe umerii mei. A trebuit sa duc acest turneu inainte; nu era nimeni altcineva care sa vrea sa joace sah!”

Pe o nota mai serioasa, Giri a recunoscut ca s-a simtit obligat sa joace pentru o victorie in calitate de jucator cel mai bine cotat. A avut probleme in a-si aminti toate detaliile din varianta complexa Anti-Moscova si, de asemenea, s-a simtit prea optimist in evaluarile sale mai tarziu.

Intre timp, inlocuitorul de ultima ora Deac si-a aratat talentul cu un prim joc excelent in care l-a avut pe franghii pe unul dintre cei mai puternici jucatori din lume.

Giri a rezumat frumos intreaga runda, spunand ca nu este nimic in neregula cu extrageri „atata timp cat exista continut”.

Superbet Chess Classic are loc in perioada 5-14 iunie 2021 in Bucuresti, Romania. Controlul timpului este de 90 de minute pentru 40 de mutari, urmate de 30 de minute pentru restul jocului, cu o crestere de 30 de secunde per miscare, incepand de la prima mutare. Este prima etapa a Marelui Tur de sah si are un fond de premii de 325.000 USD.

Superbet, una dintre cele mai mari case de pariuri din Romania, si-a lansat oficial operatiunile pe piata poloneza. Va deschide 50 de agentii de pariuri pana la sfarsitul acestui an.

De asemenea, compania a format echipe pentru a intra pe pietele din Serbia si Slovacia anul viitor, a declarat pentru News.ro directorul general Superbet Romania, Vlad Ardeleanu.

Superbet Polonia a primit o licenta de operatiuni cu amanuntul in octombrie. Este singurul operator strain de pariuri autorizat sa opereze pe piata poloneza, potrivit companiei.

Compania va deschide primele agentii din Polonia saptamana aceasta. Acestea vor fi situate la Varsovia, Katowice, Cracovia, Wrocław, Poznań si Gdańsk. Investitia in agentiile poloneze ajunge la cateva milioane de euro.

Superbet Holding Romania opereaza patru marci de retail, si anume Superbet, BetArena, GoBet si Magic Jackpot. Profitul companiei in Romania a ajuns anul trecut la 27,1 milioane lei (5,8 milioane euro), triplu fata de 2015. Volumul total al pariurilor sportive in Romania este de 4 miliarde euro, potrivit surselor din piata.

GM Shakhriyar Mamedyarov si GM Wesley So au jucat un joc mai lung, dar si aici echilibrul nu a fost niciodata perturbat intr-un Queen’s Gambit Accepted destul de linistit. Asa ca pierduse un joc in fata lui Carlsen in acelasi joc final saptamana trecuta in FTX Crypto Cup, dar, dupa cum s-a spus, controlul clasic al timpului permite un joc mult mai precis.

Știri relevante