Menu

Cum pot lua contact cu bet365 daca am probleme

Cum pot lua contact cu bet365 daca am probleme

Daca doriti sa luati legatura cu cineva de la Bet365, o puteti face prin mai multe mijloace.

Astfel, una dintre modalitatile prin care putetri contacta Bet365 este chatul live. Acesta este disponibil zilnic, in intervalul orar 10,00-24,00.

Apoi, mai puteti contacta Bet365 la call center, serviciu care este disponibil in intervalul orar 12,00-22,00, iar numarul are un tariff normal.

Serviciul de email este disponibil, precum si serviciul de messenger, serviciu disponibil intre orele 10,00-24,00.

Pentru toate acestea, trebuie doar sa dati click pe butonul “contact”care se afla in partea dreapta sus a paginii principale. Serviciul de relatii cu clientii este disponibil in limba romana, prin metodele enumerate mai sus.

Trebuie spus ca, desi serviciul de e-mail este disponibil la orice ora, raspunsul il veti primi doar intre orele 08,00-02,00. La fel se va intampla si in cazul utilizarii serviciului de Messenger.

In plus, este disponibil si un serviciu de Wattsup, dar acest serviciu este functional doar intre orele 10,00-00,00.

Pentru a contacta serviciul de relati cu clientii, trebuie sa depuneti o cerere si veti fi sunat in cel mai scurt timp.

Dar cea mai buna metoda de a lua legatura cu cineva de la Bet365 ramane serviciul de live chat, disponibil intre orele 12.00 si 00,00, tot timpul fiind cineva care va va ajuta. Acest serviciu este disponibil oricand, in orice zi, chiar si in zilele de Sarbatoare Legala.

Prin urmare, serviciul de relarii cu clientii al celor de la Bet365 merita apreciat, din perspectiva multiplelor posibilitati de contact, a raspunsurilor rapide. Dar, are si minusuri, cum ar fi ca nu tot timpul primiti o rezolvare la problema avuta. Totusi, aceasta problema nu este specifica doar celor de la Bet365, ea fiind intalnita la aproape 3 sferturi din operatorii de pariuri on line din Romania.

Per total, este un serviciu de relatii cu clientii decent.

Știri relevante