Menu

Cum pot sa inversez procesul de limitare a contului

Cel mai probabil nu, dupa cum puteti vedea din exemplele noastre, toti operatorii vor spune ca decizia lor este finala. Nu este rau sa ceri sa fie nelimitat, dar in realitate este putin probabil sa faca acest lucru.

Daca doriti cu adevarat sa pariati cu operatorul, continuati sa utilizati contul limitat in mod recreativ si, dupa o perioada de timp, pot ridica limitele sau pot fi mai potriviti unei solicitari in acest sens.

Daca credeti cu adevarat ca nu ar fi trebuit sa va limitati, puteti contesta. Poate ca ai fost limitat, deoarece altcineva din I.P. a fost si cred ca poate fi un cont duplicat sau ar putea fi un caz de identitate gresita.

Important de retinut este ca nu ai gresit nimic. Ati fost limitat deoarece operatorul crede ca utilizeaza sistemul impotriva lor si de ce nu ar trebui sa folositi cele mai bune cunostinte pentru a va ajuta sa castigati?

Atata timp cat nu abuzezi sau abuzi de bonusuri, vei gasi o companie de pariuri care te va bucura. Exista multe marci care joaca jocul mai lung si vor pune in valoare clientii castigatori, nu lasati un set inapoi sa va creada ca nu va mai puteti bucura de pariuri online.

Chiar daca doriti sa pariati mai mult profesional, puteti utiliza intotdeauna un schimb de pariuri care va fi mai mult decat fericit sa va accepte afacerea, atat timp cat vor primi comisionul lor, nu le-ar putea interesa mai putin.

Nu exista un raspuns simplu la acesta. Pe de o parte, jocurile de noroc este o industrie extrem de profitabila, iar companiile de pariuri, precum si actionarii lor, fac bani din noi. Ele ofera un produs captivant care ne tine sa revenim pentru mai mult. Ei ar trebui sa ia cu ascutime problema si sa accepte pariurile oricui.

Pe de alta parte, traim intr-o lume capitalista de piata libera si nu obtii mult mai capitalist decat industria pariurilor. Multi ar spune ca este destul de corect ca o afacere privata sa decida pe cine lasa sa isi foloseasca serviciile si de ce ar trebui sa accepte pe cineva care nu le este profitabil. Dupa ce toti punterii sunt liberi sa isi ia banii in alta parte.

Exista cateva exemple, insa, in alte tari, unde companiile de pariuri sunt obligate sa faca cateva pariuri de la toti clientii, cunoscute sub numele de reguli minime de pariere. Introducerea acestora in Romania pentru cursele de cai a fost dezactivata in mai multe randuri.

Știri relevante