Menu

Cum poti contacta angajatii Efbet

Cum poti contacta angajatii Efbet

In ceea ce priveste serviciul de relatii cu clientii, Efbet sta chiar mai bine decat alte agentii mult mai consecrate. Stafful poate fi contactat prin toate modalitatile principale:

-live chat Efbet-este oferit un serviciu de live chat, iar de obicei nu dureaza mult pentru a intra in legatura cu un operator Efbet. Tot ce trebuie facut este sa intrati pe site si sa apasati pe butonul “chat”. Apoi se va deschide o fereastra flash unde va trebui sa completati numele, numele de utilizator si departamentul pe care doriti s ail contactati. Apoi apasati oe butonul “conectare’si asteptati pana intrati in legatura cu un operator Efbet. Se poate spune ca raspunsurile nu sunt chiar atat de robotice ca la alte case de pariuri.

-apel telephonic-la numarul 031. 96. 35.

-mail-satfful poate fi contactat sip e email la adresa support@efbet. ro.  In acest caz, poate sa dureze un pic mai mult pana la primirea unui raspuns ( de regula cateva ore ).

Nu este precizat orarul de functionare, dar cel mai probabil serviciul de relatii cu clientii poate sa fie contactat mai mult pe timpul zilei.

Serviciul pentru clienti a fost,  evident,  ceva la care a lucrat Efbet,  iar acum ofera asistenta 24 de ore prin telefon,  chat live sau e-mail.  Site-ul web este,  de asemenea,  plin de informatii utile sub forma de intrebari frecvente,  rezultate si o sectiune de statistici foarte bune pentru a va ajuta sa alegeti pariurile.

Efbet le-a oferit clientilor sai diverse optiuni de contact prin:

Skype: (support_efbet)
Chat in timp real (facand clic pe optiunea „Chat”)
E-mail: support@efbet. ro

Intreaga perspectiva a acestui „serviciu pentru clienti” se afla in centrul furnizarii de servicii profesionale,  precum si atentie fiecaruia dintre jucatori in mod individual.  Dezvoltarea de software specializata Efbet permite o conexiune imediata 24/7 cu toate acestea,  oferind rapid solutii la orice fel de probleme.

Știri relevante