Menu

Cum poti folosii paysafecard cu skrill la pariuri sportive

Cum poti folosii paysafecard cu skrill la pariuri sportive

Ce este mai bine Skrill sau Paysafe? Cand comparati Skrill si Paysafe, puteti vedea cu usurinta ce produs din aceasta categorie de portofele virtuale este alegerea mai eficienta. Acest lucru garanteaza ca organizatia dvs. poate obtine cel mai productiv si eficient program. Puteti studia detaliile, cum ar fi instrumentele disponibile, costurile, planurile oferite de fiecare vanzator, prevederi de oferta etc.

Va lasam, de asemenea, sa verificati scorurile lor generale pentru a sti care arata mai bine. Skrill are 9,0 puncte pentru calitatea generala si 98% pentru satisfactia utilizatorului; în timp ce Paysafe are 8,6 puncte pentru calitatea totala si 92% pentru satisfactia utilizatorului. În mod similar, puteti afla, de asemenea, ce furnizor este mai credibil, trimitand o întrebare prin e-mail pentru amandoi si aflati ce furnizor raspunde mai rapid.

Nu doriti pur si simplu o gama larga de caracteristici si pachete de preturi flexibile dintr-un Gateway de plata fiabil. Aproape la fel de esential ca si caracteristicile de baza este un suport pentru clienti de calitate. Vrei sa te asiguri ca atunci cand ai întrebari despre Skrill sau Paysafe sau te confrunti cu o problema, sau poate ca va trebui sa ceri o anumita actualizare sau functionalitate utila companiei tale, poti conta pe o asistenta clienti receptiva si utila . Examinati daca sunt furnizate solutii precum asistenta telefonica, bilete sau chat live. Mai mult, este un atu major daca puteti beneficia de instruire personala sau cel putin de o întrebare frecventa pe care o puteti utiliza.

Dupa ce ati configurat contul Skrill nou creat, vi se va oferi o serie de optiuni de plata. Aceasta include un transfer bancar traditional, card de debit / credit si o serie de metode alternative, cum ar fi Bitcoin sau Paysafecard.

Știri relevante