Menu

Cum poti paria pe copiii tai la jocurile de noroc

Cum poti paria pe copiii tai la jocurile de noroc

Introducerea de bani intr-o portbagaj in forma de fotbal. Nu veti putea sa accesati online si sa gasiti o piata pentru a paria pe copiii dvs., dar cele mai mari rezervari va vor oferi cote daca veti lua legatura cu ei, fie prin twitter, telefon, e-mail sau prin intrand intr-un magazin de pariuri.

Retineti ca probabil nu veti primi imediat un pret, deoarece bookie va trimite mai intai propunerea catre comercianti de cote instruiti, care vor determina daca vor sa va ofere cote si care va fi pretul.

Companiile mai mici sunt mai putin susceptibile sa ofere acest serviciu, intrucat, in mare parte, nu vor avea comerciantii sau experienta necesara pentru pretul pietei, desi nu este rau in incercarea. In general, desi alegeti cele mai bune marci, cum ar fi Bet365, William Hill, Ladbrokes, Coral, Betfred, BetVictor, Betfair, Unibet si Paddy Power. De asemenea, este mai sigur sa folosesti o rezervare consacrata, deoarece probabil ca pariul nu va fi platit multi ani si vrei sa fii sigur ca operatorul este inca in preajma daca visele tale cele mai salbatice se vor implini.

Va trebui sa furnizati dovezi cu privire la cine este copilul pe care doriti sa pariati si exact pe ceea ce propuneti. Cu cat aveti mai multe dovezi, cu atat mai usor si mai rapid va fi sa obtineti un pret, cu atat mai multe informatii oferiti, cu atat este mai probabil sa obtineti si cote mai bune, deoarece comerciantii gresesc in mod natural cu prudenta. Iata cateva indicatoare de baza pentru a pune un pariu pe realizarile viitoare ale copilului:

Fii foarte clar cu un simplu obiectiv, de ex. „Fiul sau fiica mea sa joace pentru echipa nationala de fotbal senior din Romania”. Incercati sa nu strangeti scenariile impreuna, intrucat veti obtine cote tot mai proaste, este mai bine sa puneti pariuri separate.

Oferiti cat mai multe informatii relevante, de ex. istoricul familiei din zona pe care pariati, acest lucru va face mai putin probabil ca acestea sa anuleze pariurile mai tarziu, din punct de vedere tehnic.

Puteti incerca intotdeauna sa negociati un pret odata ce va trece, mai ales daca intentionati sa plasati un pariu destul de mare sau o serie de pariuri.

Contactati mai multe rezervari si obtineti mai multe preturi, la fel cum ati face daca ati primi o oferta de la orice altceva.

Pastrati o copie a pariului dvs. intr-un loc sigur, daca este un pariu deosebit de mare sau valoros, asigurati-va ca este inclus in proprietatea dvs., in cazul in care nu sunteti in preajma sa il colectati.

Știri relevante