Menu

Cum poti paria pe sportul amator si non-profesional

Cum poti paria pe sportul amator si non-profesional

Oamenii spun ca nu poti paria pe sportul amator, dar acest lucru nu este adevarat, poti paria pe aproape orice iti place – daca gasesti pe cineva dispus sa parieze. Este dificil sa pariezi pe sporturi profesioniste de amatori si de nivel scazut atunci cand gasesti piete, acestea tind sa fie extrem de limitate, iar platile sunt limitate din cauza riscului crescut cu aceste pariuri.

In aceasta pagina discutam ce face un sport amator si cum sa pariezi pe aceste sporturi, impreuna cu lucrurile importante pentru care trebuie sa te uiti cand faci. De asemenea, va recomandam cateva locuri care accepta o gama larga de pariuri sportive profesionale de nivel amator si de nivel scazut si sa analizam de ce unele piete sunt rare sau inexistente.

Ghidul pariurilor sportive Exista o definitie clara intre un sportiv amator si profesionist sau o sportiva. Luam fotbalul ligii inferioare, de exemplu, acesta este clasificat ca neprofesional, cu toate acestea, cu siguranta, nu este complet amator.

Principala diferenta consta in a fi platit pentru ceea ce faceti, majoritatea amatorilor nu sunt platiti direct pentru tot sau pentru cea mai mare parte a timpului petrecut pentru a face sport. Acest lucru nu inseamna ca nu pot castiga bani, cum ar fi premii pentru castigarea unei curse sau evenimente, inseamna pur si simplu ca nu sunt platiti pentru antrenamente si concureaza standard.

Acesta este cazul pentru majoritatea sporturilor la niveluri joase si pentru unele sporturi la toate nivelurile. In mod efectiv, daca concurentii nu sunt platiti sa faca ceea ce fac, atunci este amator, indiferent cat de bine sunt la performanta. Olimpiada, de exemplu, este, prin natura, un eveniment amator.

Sportivii amatori pot castiga inca o multime de bani, ganditi-va la legendarul sprinter Usain Bolt, abia daca nu a castigat un ban atunci cand concureaza. Diferenta este ca concurentii amatori pot castiga bani terti prin acorduri de sponsorizare si drepturi de imagine, si astfel pot ajunge, in unele cazuri, sa castige mai mult decat profesionisti.

Concurentii in sporturile de amatori, in general, nu au nici contracte. Acest lucru face dificila impunerea unor restrictii asupra participantilor si, de asemenea, este dificil sa forteze oamenii sa adere la un cod de conduita specific.

Știri relevante