Menu

Cum primesc bonusul la unibet

Cum primesc bonusul la unibet

Pentru a solicita bonusul dvs. Unibet de 250 RON pentru inregistrare, nu este necesar sa introduceti niciun cod promotional Unibet, deoarece veti primi automat rambursarea bonusului specific in cazul in care primul dvs. pariu este un pierzator.

Marea majoritate a caselor de pariuri online folosesc coduri promotionale in aceste zile, iar ofertele de pariuri Unibet sunt intotdeauna supuse unor modificari regulate. Prin urmare, Unibet va va trimite prin e-mail cu orice coduri promotionale Unibet in cazul in care acestea sunt necesare pentru viitoarele promotii Unibet.

Utilizarea unui cod promo Unibet va va ajuta, de asemenea, sa va asigurati ca veti primi orice oferte viitoare Unibet și promotii Unibet care ar putea fi atragatoare, inclusiv orice bonusuri suplimentare pentru clientii Unibet care pot deveni disponibile.

Nu va ramane decat sa va deschideti contul de pariuri sportive pe Unibet, apoi sa-l verificati si sa efectuati prima depunere care va trebuii sa fie cel putin egala cu suma minima de bonus ce se poate acorda conform termenilor si conditiilor casei de pariuri. Cum suma maxima nu este una spectaculoasa credem ca cu putin efort puteti ajunge la suma de 250 RON.

Știri relevante